✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ostatnio zacząłem sobie oglądać Hioba na #youtube W sumie to zaciekawił mnie temat jego dzieci. Bo jak opowiada o wszystkim, o rodzinie to temat dzieci zawsze stara się przemilczeć albo wspomni jednym słowem. Obejrzałem wszystko co wrzucił przez ostatnie dwa lata, bez transmisji live, tylko typowe filmiki. A temat jego dzieci ciekawi mnie dlatego, że nigdzie nie pojawiają się na filmach, ani nie jakiegoś wspomnienia o nich. Facet buduje w pocie czoła kampera razem z żoną, a synka to nie interesuje chyba. Wiem, że syn ma 30 lat+ i mieszka razem z nimi. W jakimś filmiku z rok temu wspomniał, że syn studiuje i z takim smutkiem tylko pod nosem powiedział, że teraz studia to klapa, że zajęcia online, że wykładowcy mają wszystko gdzieś. No ale studiować 12 lat? Nie udało mi się w socialach go namierzyć. Natomiast córka też 30 lat+, starsza od brata. W socialach ją namierzyłem. Pisze jakieś opowiadania które próbuje sprzedać za jakieś kilka groszy. Oczywiście zasięgi zerowe praktycznie. Na ig jakieś cytaty i kolorowe grafiki. Tematyki opowiadań to jakieś połączenie romansideł z tematyką czarownic, magii i zbrodni - czyli coś zupełnie sprzecznego ze światopoglądem ojca. I teraz najlepsze, bo przeprowadziła się do.... Montany. Czyli do stanu gdzie nie ma nic. Do stanu który jest większy od polski i ma ledwo 1mln mieszkańców. Do stanu gdzie nie ma żadnej pracy prócz rolnictwa, hodowli zwierząt i górnictwa. Tam są same prerie. Wszyscy młodzi uciekają. A córeczka sobie tam znalazła miłość. I znów zgrzyt ze światopoglądem ojca. Bo pewnie się do niego wyprowadziła. A tata w swoich komentarzach do katechizmu aż się obruszył jak mówił, że mieszkanie przed ślubem ze sobą to grzech. Ogólnie dziwna ta dziewczyna. Kupowali jej nowe auto to nawet z nimi nie pojechała go obejrzeć. Wszystko załatwiali rodzice we dwoje. Do sedna. Ktoś może ma jakieś inne informacje na temat jego dzieci? Może coś mówił w starszych filmach o nich lub nawet ich nagrał. Może na transmisjach na żywo coś było poruszane o nich? Bo chłop jest pozytywny bardzo, a jednak widzę, że jak coś o dzieciach jest to mu oczy latają, drży głos. I jestem ciekaw tych relacji. W sumie to chciałbym mieć takiego ojca. Tyle fajnych pomysłów ma, pomijając jego religijność to jest super wszechstronny gość. #hiob #truckerhiob
napiszesz cos wiecej o sobie? skad sie tacy malostkowi wscibscy ludzie biora? Po co to ogladasz? Co Ci daje interesowanie sie zyciem kogos kogo nie znasz i nigdy nie poznasZ?
Anonim (nie OP): Ja nigdy nie odczułem, żeby o synu wypowiadał się w jakiś dziwny sposób. Ostatnio nawet opowiadał, że syn chyba 3 razy rozbił samochód. ;) Pewnie taki sam gamoń jak tatuś (jak się sam określa).
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm: Co chcesz wiedzieć o mnie? Oglądam bo lubię, tak jak sporo innych youtuberów. I tematyka USA fajna bo planuje jakoś za rok wycieczkę po stanach i bardzo ciekawią mnie stare samochody oraz tematyka podróżowania jak i budowy campera. Zainteresowanie jego dziećmi to tylko efekt uboczny. Bo to trochę dziwne aby rodzice podróżowali, budowali campera, latali do Polski, jeździli do kościoła (co dla Hioba jest
@mirko_anonim: ale po ki chuy? Z tym kamperem i USA to jeszcze masz teoretyczną podkładkę, bo niby chcesz też to robić i chodzi niby o wiedzę, ale tutaj? WTF typie
@mirko_anonim: jak ojca w chałupie większość życia nie było bo jeździł po USA tirem tygodniami to się Dziwisz że dzieci są zagubione, zdziwaczałe lub są nieporadne? Gość lubi gadać bo sam do siebie miał gadać? To przynajmniej prowadził streaming i miał do kogoś gębę otworzyć, ogólnie jazda tirem na długich dystansach to koszmarna praca na dłuższą metę i mnóstwo dziwaków tam powstaje,
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm: Nie wiem czego typie nie rozumiesz xD Oglądam sobie gościa i pojawiają się różne wątki. Kamper, praca, dzieci. Na te dwa pierwsze wszystko się wyjaśnia w kolejnych odcinkach. Gdyby powiedział, że kupił i buduje kampera, a tego nie pokazywał to pewnie bym pytał czy coś wiadomo o tym kamperze. A wątek dzieci też się pojawia i w sumie nie trafiłem na nic więcej. Więc
✨️ Autor wpisu (OP): @adamsowaanon: Nie mówię, że są zdziczałe czy nieporadne, nie wiem tego, dlatego pytam czy na jakiś streamach coś o nich mówił więcej albo załapali się na film. Tata w trasie ale jeszcze jest mama. I mieszkała z nimi jeszcze podobno babcia - mama Pani Grażynki. O niej też nic nie wiadomo, miała 90+ lat jak zmarła i było to z 2 lata temu. Mieszkała z
Nie wiem czego typie nie rozumiesz xD Oglądam sobie gościa i pojawiają się różne wątki. Kamper, praca, dzieci. Na te dwa pierwsze wszystko się wyjaśnia w kolejnych odcinkach
@mirko_anonim: no ogladasz typa, interesujesz sie jego zyciem? NIe masz naprawde nic lepszego do roboty? jakichs swoich spraw?
ale jeszcze jest mama. I mieszkała z nimi jeszcze podobno babcia - mama Pani Grażynki
@mirko_anonim: I uważasz że dwie baby mogą wychować prawdziwe ułożone dzieci? Jest mała szansa, nawet córki potrzebują silnego wzorca od ojca nie wspominając o synu,
@mirko_anonim: Oglądałem to. To nie jest syn. To szwagier. Brat Pani Grażyny. On mieszka w Polsce, przyleciał do nich w odwiedziny i pomaga przy kamperku. Jest młody, to fakt. Jest 18 lat młodszy od swojej siostry Pani Grażyny. Hiob opowiadał o nim w którymś odcinku jak to w narzeczeństwie chodzili
Anonim (nie OP): Mogę się mylić, bo obejrzałem może z 5 transmisji live (za duża dawka egocentryzmu do przetrawienia), ale kiedyś wspominał, że nie utrzymuje relacji choćby z kolegami z pracy, z sąsiadami też chyba podobnie. Gość nagrywa praktycznie wszystko ze swojego życia, a nawet nie wspomina o znajomych czy przyjaciołach, więc zakładam, że żyją dość mocno wyalienowani. Jako, że przykład idzie z góry, dodaj do tego atmosferę wręcz fanatyzmu religijnego
Anonim (nie OP): Mogę się mylić, bo obejrzałem może z 5 transmisji live...
O to ciekawe spostrzeżenie. Miałem zupełnie inne odczucia. Często opowiadał o kolegach z różnych firm, jak gdzieś tam jeździł to mówił, że tu w tym mieście ma znajomych, tam na Florydzie kolegę z podstawówki. Nawet jak tego Riviana teraz odbierał to mówił, że jakby podał dane z innego miasta jako adres zamieszkania
Anonim (nie OP): tu op ale zgubilem klucz, @cotozazycie wiem ze jak przez cewke plynie prąd to jest biegun N i S tam to trochę bardziej logicznie wygląda, ale jak płynie prąd w przewodzie i przyłożysz metal on się przyciągnie równolegle a nie że ucieknie w jedną stronę, komplikuje mi to zrozumienie silnika elektrycznego . Czyli obrazki dobrze pokazują że pole kreci sie a nie przyciąga?
Anonim (nie OP): Też śledzę poczynania Hioba, szanuję go i też mnie ciekawi los jego dzieci. Sprawiają wrażenie rozpieszczonych, bo samochody podostawali. Chyba że w USA tak zazwyczaj jest. W Polsce raczej mało kto dostaje samochód i to z salonu jak dobrze kojarzę. Na transmisji często mówił o synu, że studiuje i szuka pracy tak jakby nie chciał jej znaleźć tylko szukać w nieskończoność.
✨️ Autor wpisu (OP): @mirko_anonim: Anonim (nie OP): Wow, super, że trafił się ktoś kto też śledzi i też zauważył to zachowanie dot. dzieci. To prawda, też bym nie chciał brać udziału w tym, że tata jest jutuberem. Po prostu bym się nie pokazywał. No ale tata coś tam wspomina i widać, że nie jest z tego dumny. Co do aut to raczej w usa standard, to taniutkie auta.
✨️ Autor wpisu (OP): A tu akurat o wilku mowa. Auta które dostali nie są nowe z salonu. Tu Hiob https://www.youtube.com/watch?v=g7PI7U9kENk mówi w 1:20, że auto kupił z przebiegiem 12tys km, a teraz ma 30tys km. Czyli córka przejechała 18tys km przez 4 lata. Czyli tyle co nic jak na Stany.
Anonim (nie OP): W najnowszym filmie z oprowadzania po domu widać jak syn Hioba ma naklejki na drzwiach. https://i.imgur.com/2Gg3NWr.png Udało mi się uchwycić jakąś muzykę Resistance, Anti Antifa oraz przekreślony młot i sierp. Myślę, że całkiem ciekawe więc napisałem. Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda :D
Anonim (nie OP): Ja oglądam Hioba od czasów M3 czyli jakieś 10 lat i powiem bardzo lubię jego filmy są relaksujące w pewnym sensie, ale od zawsze właśnie dziwiło mnie to że nigdy ani syn ani córka nie wystąpili chodź na chwilę, czyżby syn w ogóle nie ma pasji do motoryzacji lub po prostu nie chcą się upublicznić u tyle .
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
Ostatnio zacząłem sobie oglądać Hioba na #youtube W sumie to zaciekawił mnie temat jego dzieci. Bo jak opowiada o wszystkim, o rodzinie to temat dzieci zawsze stara się przemilczeć albo wspomni jednym słowem. Obejrzałem wszystko co wrzucił przez ostatnie dwa lata, bez transmisji live, tylko typowe filmiki. A temat jego dzieci ciekawi mnie dlatego, że nigdzie nie pojawiają się na filmach, ani nie jakiegoś wspomnienia o nich. Facet buduje w pocie czoła kampera razem z żoną, a synka to nie interesuje chyba. Wiem, że syn ma 30 lat+ i mieszka razem z nimi. W jakimś filmiku z rok temu wspomniał, że syn studiuje i z takim smutkiem tylko pod nosem powiedział, że teraz studia to klapa, że zajęcia online, że wykładowcy mają wszystko gdzieś. No ale studiować 12 lat? Nie udało mi się w socialach go namierzyć. Natomiast córka też 30 lat+, starsza od brata. W socialach ją namierzyłem. Pisze jakieś opowiadania które próbuje sprzedać za jakieś kilka groszy. Oczywiście zasięgi zerowe praktycznie. Na ig jakieś cytaty i kolorowe grafiki. Tematyki opowiadań to jakieś połączenie romansideł z tematyką czarownic, magii i zbrodni - czyli coś zupełnie sprzecznego ze światopoglądem ojca. I teraz najlepsze, bo przeprowadziła się do.... Montany. Czyli do stanu gdzie nie ma nic. Do stanu który jest większy od polski i ma ledwo 1mln mieszkańców. Do stanu gdzie nie ma żadnej pracy prócz rolnictwa, hodowli zwierząt i górnictwa. Tam są same prerie. Wszyscy młodzi uciekają. A córeczka sobie tam znalazła miłość. I znów zgrzyt ze światopoglądem ojca. Bo pewnie się do niego wyprowadziła. A tata w swoich komentarzach do katechizmu aż się obruszył jak mówił, że mieszkanie przed ślubem ze sobą to grzech. Ogólnie dziwna ta dziewczyna. Kupowali jej nowe auto to nawet z nimi nie pojechała go obejrzeć. Wszystko załatwiali rodzice we dwoje.
Do sedna. Ktoś może ma jakieś inne informacje na temat jego dzieci? Może coś mówił w starszych filmach o nich lub nawet ich nagrał. Może na transmisjach na żywo coś było poruszane o nich? Bo chłop jest pozytywny bardzo, a jednak widzę, że jak coś o dzieciach jest to mu oczy latają, drży głos. I jestem ciekaw tych relacji. W sumie to chciałbym mieć takiego ojca. Tyle fajnych pomysłów ma, pomijając jego religijność to jest super wszechstronny gość.
#hiob #truckerhiob
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Po co to ogladasz? Co Ci daje interesowanie sie zyciem kogos kogo nie znasz i nigdy nie poznasZ?
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: ale po ki chuy? Z tym kamperem i USA to jeszcze masz teoretyczną podkładkę, bo niby chcesz też to robić i chodzi niby o wiedzę, ale tutaj? WTF typie
Gość lubi gadać bo sam do siebie miał gadać? To przynajmniej prowadził streaming i miał do kogoś gębę otworzyć, ogólnie jazda tirem na długich dystansach to koszmarna praca na dłuższą metę i mnóstwo dziwaków tam powstaje,
Ja sam jeżdżę ale na krótki dystans i
https://www.youtube.com/watch?v=UAJkTpI1Du0
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
Tata w trasie ale jeszcze jest mama. I mieszkała z nimi jeszcze podobno babcia - mama Pani Grażynki. O niej też nic nie wiadomo, miała 90+ lat jak zmarła i było to z 2 lata temu. Mieszkała z
@mirko_anonim: no ogladasz typa, interesujesz sie jego zyciem? NIe masz naprawde nic lepszego do roboty? jakichs swoich spraw?
@mirko_anonim: I uważasz że dwie baby mogą wychować prawdziwe ułożone dzieci?
Jest mała szansa, nawet córki potrzebują silnego wzorca od ojca nie wspominając o synu,
Porażka takie życie, ale kasa ważniejsza była,
https://www.youtube.com/watch?v=UAJkTpI1Du0
@mirko_anonim: Oglądałem to. To nie jest syn. To szwagier. Brat Pani Grażyny. On mieszka w Polsce, przyleciał do nich w odwiedziny i pomaga przy kamperku. Jest młody, to fakt. Jest 18 lat młodszy od swojej siostry Pani Grażyny. Hiob opowiadał o nim w którymś odcinku jak to w narzeczeństwie chodzili
O to ciekawe spostrzeżenie. Miałem zupełnie inne odczucia. Często opowiadał o kolegach z różnych firm, jak gdzieś tam jeździł to mówił, że tu w tym mieście ma znajomych, tam na Florydzie kolegę z podstawówki. Nawet jak tego Riviana teraz odbierał to mówił, że jakby podał dane z innego miasta jako adres zamieszkania
────
Zgaduję, że nie są dzieci tak pobożne
Co do aut to raczej w usa standard, to taniutkie auta.
────────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
──────────