Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w weekend, a resztę tygodnia jak byśmy się nie znali. Albo nie odpisuje caly dzien, pytam co ciekawego robiła ze tyle się nie odzywa, słyszę "nie muszę Ci się tlumaczyc". Inny przykład, wie że idzie na imprezę w weekend, spoko, tylko chyba w takiej sytuacji to się proponuje spotkanie w tygodniu? Nie ma aż tak dużo na głowie. A ona po prostu nic się nie odzywa że się nie spotkamy, dopóki nie zapytam. Jeżeli o coś nie zapytam bezpośrednio, to nic sama nie powie. To moja pierwsza dziewczyna, czy ja przesadzam? Czuje się jak zabawka.
#zwiazki #rozowepaski #kiciochpyta

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Przesadzam?

• Tak 8.1% (363)
  • Nie 80.9% (3623)
  • Sprawdzam 11.0% (495)

Oddanych głosów: 4481

• 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jej na tobie zwyczajnie nie zależy. Zakładam, że jest w twoim wieku lub młodsza. Jeśli nie jest strasznie otyła albo nie wygląda jakoś całkiem tragicznie, tzn. jeśli wygląda chociaż przeciętnie, w miarę o siebie dba to pewnie dostaje sporo uwagi od płci przeciwnej. (Nawet dziewczyna z nadwagą znajdzie jakiegoś desperata, jeśli nie do związku to do zabawy)
Twojej "dziewczynie"(ona pewnie inaczej definiuje tę relację niż Ty) bardziej zależy na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Prosta sprawa, używaj jej jak zabawki, bo widocznie ona traktuje cie w podobny sposób, a jeżeli chcesz od niej czegoś więcej niż takiej znajomości, to sam zacznij wychodzić do kobiet, a zobaczysz jak szybko będzie jej na rękę wprowadzić zasady, że żadne z was nie chodzi na imprezy.

Im bardziej olewasz taką dziewczyne, tym bardziej uzależniasz ją od siebie. Nie odpisuj jej na wiadomości przez godzine, tak żeby myślała,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to że sama nic nie mówi to rozumiem bo ja taki sam jestem, nie mam takiej potrzeby mówic o swoim dniu etc dzielić się. I moje eksie srania bo nogach o to dostawały XD
ALE! Nie było tak, że zapytany zlałem czy odpowiedziałem nie twój interes tylko normalnie mówiłem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Elementarne dla faceta w związku jest to żeby jego kobieta go, uwaga - szanowała.

Niektórym facetom potrafi zająć dość długo żeby to ogarnąć, dostałeś szansę żeby to pojąć w wieku 21 lat, nie zmarnuj tego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: byłem w paru związkach i to od razu widać czy panna czuje do Ciebie coś więcej. Nieważne czy introwertyczka, czy ekstrawertyczka, jak jej się podobasz to sama będzie pisać z samego rana i kilka razy w ciągu dnia, sama się spyta co robiłeś, jakie masz plany, sama zaproponuje wyjście gdzieś na spontan, sama wykaże się inicjatywą. Nie będzie bawić się w żadne gierki typu "nie odpiszę mu wiadomości niech
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo jesteś jej wypełniaczem czasu i tyle. Ma pewnie kogoś od wypłakania się, jakieś koleżanki, może orbitera, ale nie miała kogoś do bolcowania, spotykania się. Znalazłeś się ty i wypełniłeś ten czas.
  • Odpowiedz