✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jak polepszyc swoje zycie? Co robic zeby bylo ciekawsze? Jestem samotny i mi sie nudzi. Podejme sie kazdego wyzwania, ktore pozytywnie wplynie na moja obecna sytuacje. Domyslam sie ze trzeba wyjsc do ludzi ale gdzie? #zycie #nuda #hobby #zainteresowania #samotnosc #ludzie
@mirko_anonim: bary, puby, kluby jak coś bardziej spokojnego to sport, poszukaj jakiś grup na fb, ludzie umawiają się na orlik, wypady rowerowe, grę w tenisa czy rzucanie frisbee
@mirko_anonim: jak się planowałem przenieść do innego miasta to jeszcze zanim się tam przeprowadziłem byłem umówiony przez facebooka na paintball, longboard i kite buggy z ludźmi którzy tam mieszkają.
Anonim (nie OP): Wedle niektórych badań, najłatwiej zawiązuje się nowe znajomości, biorąc udział w szkoleniach grupowych, szczególnie w takich, które mają pewne poziomy zaawansowania, a jeszcze lepiej wspólne wyjazdy. Jest wspólny temat, jest zwiększanie kompetencji, jest też wspólny cel, no i ludzie są zmuszeni do spędzenia razem czasu. Dodatkowo szkolenia raczej przyciągają ludzi z lepszej półki.
No nie ma lepszego przykładu, niż kiedyś harcerstwo... Wspólne wyjazdy, zdobywanie stopni harcerskich itd.
Jak polepszyc swoje zycie? Co robic zeby bylo ciekawsze? Jestem samotny i mi sie nudzi. Podejme sie kazdego wyzwania, ktore pozytywnie wplynie na moja obecna sytuacje. Domyslam sie ze trzeba wyjsc do ludzi ale gdzie?
#zycie #nuda #hobby #zainteresowania #samotnosc #ludzie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jak coś bardziej spokojnego to sport, poszukaj jakiś grup na fb, ludzie umawiają się na orlik, wypady rowerowe, grę w tenisa czy rzucanie frisbee
Mniej wiecej tyle
Jest wspólny temat, jest zwiększanie kompetencji, jest też wspólny cel, no i ludzie są zmuszeni do spędzenia razem czasu. Dodatkowo szkolenia raczej przyciągają ludzi z lepszej półki.
No nie ma lepszego przykładu, niż kiedyś harcerstwo... Wspólne wyjazdy, zdobywanie stopni harcerskich itd.
Dlatego najmocniejsze więzi zawiązywało