Aktywne Wpisy
Warto się w--------ć w markę premium do max 30k pln żeby zwiększyć szanse na znalezienie dziewczyny? Obecnie jeżdżę Oplem Corsa C i kobiety uciekają przez to ode mnie.
#pytanie #samochody #kupautozmikro #motoryzacja #wychodzimyzprzegrywu #pytaniedorozowychpaskow
#pytanie #samochody #kupautozmikro #motoryzacja #wychodzimyzprzegrywu #pytaniedorozowychpaskow
Warto się wpierdalać w markę premium żeby zwiększyć szanse na znalezienie dziewczyny
- Tak 30.9% (72)
- Nie 69.1% (161)

Aowe +101
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

![Nawet 500 zł za dobę parkingu w Zakopanem. Polskie hotele odleciały z cenami [*]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a2890813dac9b856c23c79a48f783f8f42016e740e5ea16640a6c474d0694747,q80.jpg)

Ogólnie do biegania dorzuciłem jeszcze siłownię tak by cały tydzień zapełnić aktywnością fizyczna i jest mega.
Tak tylko się chwale ze powoli odzyskuje radość z życia
#depresja #psychologia
Dobrze, że ogarniasz po kolei różne sprawy, trzymam kciuki żeby dalej się powodziło!
A na serio to gratki i trzymam kciuki, byle tak dalej!
źródło: cokolwiek-robisz-pamietaj-nie-warto
Pobierz@mk321: Sport wpływa pozytywnie na samopoczucie i jak najbardziej może pomóc przy wychodzeniu z depresji. Temat ten jednak został wyśmiany - słusznie - ponieważ ludzie nie do końca zdawali sobie sprawę czym jest depresja. Powiedzenie choremu "ogarnij się, wyjdź pobiegaj" ma tyle samo sensu
@PsiPatrolek: Bardzo się cieszę, tak trzymaj! (ʘ‿ʘ) Dawaj co jakiś czas jak idzie, będę śledzić kolejne informacje i przede wszystkim - trzymać mocno za Ciebie kciuki!
@PsiPatrolek: endorfiny :) Polecanko :)
@PsiPatrolek: szanuje w opor za taka samoswiadomosc. Alez ja ci kibicuje chlopie :)
@mk321: Akurat to potwierdzają badania naukowe
a tak serio, gratulacje!