Aktywne Wpisy

RAMBOnaBOSO +47
#swieta #zonabijealewolnobiega
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
synadama +153

źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba o plusowanie i komentowanie.
Plus komentarza ponizej = zapisanie się na listę do wołania
Wiem, że w dużym stopniu podpinam się pod już istniejący trend (#obowiazkowecwiczeniawojskowe ma już prawie 500 obserwujących).
1. Ogólny zamysł
Mam świadomość, że pisanie na Wykopie, Twitterze można porównać do rysowania kolorową kredą po chodniku.
W takim razie – dlaczego to robię? Jeszcze sam nie wiem, zobaczymy, co z tego wyniknie. Na razie robię to na zasadzie: "policzmy się – ilu nas jest?"
Myślę, że w social mediach brakowało głosu mężczyzn, w kontekście zabiegów wykonywanych przez partię obecnie rządzącą (myślę, że to samo robiłaby opozycja).
Tak, wiem że to jedynie projekt dobrowolnych ćwiczen, a nie żaden pobór.
2. Trzy słowa wyjaśnienia odnośnie mojej osoby:
Tak jak duża część Wykopków – jestem przed trzydziestką.
Nie jestem prorosyjskim szurem. Dodam, ze interesuje sie konfliktami zbrojnymi i mysle, ze mam o nich jakieś pojecie.
Mam poglądy proukraińskie, jestem zwolennikiem dozbrajania Ukrainy od samego początku (a nawet wysłania tam wojska – ale zawodowego).
3. Jaki jest plan działania?
Widzę to w ten sposób: będę wrzucał cyklicznie wpis nawołujący do zapisywania się do mirkolisty – do momentu, w którym zbierze się nas, załóżmy, 500 osób. Wiem, że to dość ambitne, ale w pełni wykonalne założenie.
Później będziemy myśleć, co dalej.
Ważne jest, żebyśmy na samym początku zebrali tutaj pewną masę krytyczną osób.
Zapasowe social media (w razie ekmem pewnych problemów tutaj):
discord: https://discord.gg/bYQaC8YE
twitter: https://x.com/_Aowe
4. Plan kooperacji:
Myślę nad nawiązaniem współpracy z ludźmi na Twitterze i innych platformach.
Potencjalni kandydaci, którzy przychodzą mi na myśl (czekam na Wasze propozycje):
Twitter:
-julkasiezesrala
-Stowarzyszenie na rzecz Chłopców i Mężczyzn
-poliniak
YouTube:
-niewiemalesiedowiem (dość ambitnie, ale to dobra mordeczka)
-szarpankizzyciem
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #blackpill #redpill
Nie nawołuję do łamania prawa – po prostu wyrażam swój sprzeciw wobec m.in. dyskryminacji płciowej i przedmiotowego traktowania mężczyzn
Nie zachęcam też do nieprzestrzegania żadnych przepisów ani rozporządzeń.
źródło: 17
Pobierzźródło: 9
Pobierzźródło: 17
Pobierzźródło: 14
Pobierzźródło: 10
Pobierzźródło: 15
Pobierzźródło: 1
Pobierzźródło: temp_file2319789549272603346
Pobierzźródło: 16
Pobierzźródło: 4
PobierzKurla... odpowiadam pod konkretnym zdjeciem a wyswietla odpowiedz gdzies indziej - wykop w pelnej okazalosci :/
Komentarz usunięty przez moderatora
@423frewq4f23: aaaa fakt.
No to by bylo "zrodlo: 16"