Aktywne Wpisy
szyx22 +54
Zostało 10cm i Głuchołazów już nie będzie z nami, nie wytrzyma do zachodu słońca. Idę dorobić popcornu #powodz
dziupla666 +596
kto pamięta zrzutki ubrań dla rodzin powodzian z roku 1997 .. wtedy jak ktoś miał gorszego ciucha w szkole to sie z niego śmiali że ma "z pomocy dla powodzian " xD
#powodz
#powodz
@Kaker: to chyba pytanie retoryczne w tym wątku ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mike_Oxmaul: ogółem czasów, w których za posiadanie kręgosłupa moralnego ludzi się ostracyzuje. A jak ja piszę przy znaleziskach, że internet schodzi na psy albo
@bacaa90: urojenia lewakoidalne w najwyższej formie XDD
@bacaa90: Pieprzenie. Ta akcja nie jest ani dla ani przeciw tym k------m (choć pewnie triggeruje to je i jak widać ich internetową klientelę i alfonsów alfonsów też) tylko do tych, dla których jeszcze jest nadzieja. Kobiet ale przede wszystkim do facetów aby pokazać im trochę kontrastu pomiędzy normalnością a ohydą tego obżydliwego świata.
@bacaa90: Całkiem dobrze to opisałeś, ale głównie tu chodzi o to, że chłopcy co najpierw spermili i ślinili się do każdej kobiety, oglądali masę powalonego p---o itp. źle się poczuli z tym, że niektóre kobiety postanowiły zmonetyzować tę
przez chwilę nie byłem pewny, czy to wykop, czy może jednak twitter. Kto to k---a plusuje? xD
@bacaa90: ja bym to robił dla beki ヽ( ͠°෴ °)ノ
@bacaa90: Gdyby mogli uczestniczyć w tej zabawie zwanej rozwiązłością seksualną to by mieli ompletnie inny punkt widzenia. Ale z racji tego że nie mogą w niej uczestniczyć to ją piętnują. Znasz jakiegoś gościa co ma powodzenie u kobiet, uprawia często niezobowiązujący s--s i narzeka na obecny stan?
To tylko algorytm dla beki, a Ty się spiąłeś na jakichś wyimaginowanych prawaków xD