Wpis z mikrobloga

@d4wid: zesrać się o onlyfansiary, to dopiero trzeba mieć nasrane w głowie xD Ale widzę community przegrywów nie zawodzi - nieustający jazgot o to, że ktoś pokazuje dupe w internecie, jakieś publiczne lincze i te klimaty. Co większe łby nawet piszą programy do ubrania rozebranych, a jak ktoś zaczyna z tych internetowych moralistów się śmiać to nagle O NIE NO MYŚMY TYLKO TAK BAJTOWALI CO SIE CZEPIASZ SPERMIARZU TO TYLKO
  • Odpowiedz
zesrać się o onlyfansiary, to dopiero trzeba mieć nasrane w głowie xD

@bacaa90: oh nie, ludzie nie chcą promowania prostytucji, normalnie szariat xD
  • Odpowiedz
Stary zabieg wszelkiej maści zdewociałych, kołtuńskich odszczepieńców sygnalizujących swoją e-cnotę.

@bacaa90: nie ma to jak dorabiać czemuś ideologię samemu będąc przesiąkniętym ideologią.

Dla mnie to fajna zabawa.
Ejj, wytrenowalem se algorytm i
  • Odpowiedz
@bacaa90: ze mną nie, ale nie ma wątpliwości z kim są. Nie rozumiem czemu, jak zacznę cię ubierać na zdjęciach, które sam dobrowolnie publikujesz, to będzie dla ciebie jakieś narzędzi kontroli? Przecież to czysta histeria
  • Odpowiedz
ja nie bronie świecienia tyłkiem (bo to jest mi perfekcyjnie obojętne)

@bacaa90: no ewidentnie NIE JEST CI PERFEKCYJNIE OBOJĘTNE skoro się aktywowałeś jak twitterowa/tiktokowa julka
  • Odpowiedz
@justBrowsin: jakbyś był ciut bystrzejszy od mojego psa, to pewnie byś samodzielnie skumał, że śmianie się ze świętojebliwych e-cnotek z wykopu to nie to samo co bronienie świecenia tyłkiem. No ale jesteś przedstawicielem wykopowej inceliady, to moje oczekiwania rzeczywiście mogłyby być zbyt wysokie.
  • Odpowiedz