Aktywne Wpisy

Francesco123 +106
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +244
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file8965510709021857324
Pobierz@bacaa90: bo w internecie poza tobą jestem jeszcze ja i zawsze robię odwrotnie
Więc kiedy ty przyp*asz się do ai ubraniowego ja mam wywalone.
Ale potem ty się do czegoś nie przyp***olisz a ja tak
Razem tworzymy pełnię cymbała, cymbała idealnego.
@Antibambino: faktycznie, oceniałem Cię przez pryzmat siebie, ja nie mam problemu oderwać wzroku od kobiety w bikini i jeśli coś oglądam to oglądam to co ja chcę a nie to co mi proponują ;)
Jeden już się striggerował 4chanowym trollingiem ( @bacaa90 ) i zesrał, że to literalnie szariat xDDDD
piękne powiedziane, ładne zesrańsko wykopowych talibów xDD
Ja j---e co to za ludzie na tym portalu xDD
Świecenie p---ą/dupą/cyckami w internecie ku uciesze spermiarzy i przypływowi atencji raczej nie świadczy o posiadaniu godności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bacaa90: człowieku o co ty tak tutaj walczysz, nie martw się, nawet jak ogół kobiet znowu zacznie się szanować to i tak zawsze znajdzie się kilka, do których będziesz mógł walić konia. I to ci proponuję teraz zrobić, może trochę wyluzujesz.
@skrajnie-umiarkowany: bordo się odezwał xD