Aktywne Wpisy
m4jkel +97
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
kropla_bez_kitu_benc +430
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
@bacaa90: bo w internecie poza tobą jestem jeszcze ja i zawsze robię odwrotnie
Więc kiedy ty przyp*asz się do ai ubraniowego ja mam wywalone.
Ale potem ty się do czegoś nie przyp***olisz a ja tak
Razem tworzymy pełnię cymbała, cymbała idealnego.
@Antibambino: faktycznie, oceniałem Cię przez pryzmat siebie, ja nie mam problemu oderwać wzroku od kobiety w bikini i jeśli coś oglądam to oglądam to co ja chcę a nie to co mi proponują ;)
Jeden już się striggerował 4chanowym trollingiem ( @bacaa90 ) i zesrał, że to literalnie szariat xDDDD
piękne powiedziane, ładne zesrańsko wykopowych talibów xDD
Ja #!$%@? co to za ludzie na tym portalu xDD
@przegro_pisarz: jakiś programista wymyślił że akurat zrobi skrypt do ubierania nudesów (być może hobby, być może jakaś praca magisterska) a ty chłopie podpinasz pod to polityke, weź się jebnij xD
Świecenie #!$%@?ą/dupą/cyckami w internecie ku uciesze spermiarzy i przypływowi atencji raczej nie świadczy o posiadaniu godności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bacaa90: człowieku o co ty tak tutaj walczysz, nie martw się, nawet jak ogół kobiet znowu zacznie się szanować to i tak zawsze znajdzie się kilka, do których będziesz mógł walić konia. I to ci proponuję teraz zrobić, może trochę wyluzujesz.
@bacaa90: tylko gigacuckold mógł to napisać xD
To, że ktoś ma inne zdanie na temat świecenia cipą w internecie nie czyni go incelem/przegrywem wojownikiem patriarchatu czy co tam jeszcze aktualnie jest modne ¯\(ツ)/¯
@Antibambino: i masz nakaz oglądania tego? Jakim cudem mi to nie wyskakuje?
@skrajnie-umiarkowany: bordo się odezwał xD
@bacaa90: weź meliski, po prostu ludziom się przejadły jakieś atencyjne lambadziary świecące dupą i cyckami, to