Aktywne Wpisy

fsfdjf +8
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

@parposz bo może psów nie powinno być w przestrzeni publicznej? Może powinny żyć w domach z ogrodami i tam sobie sikać do woli. A na spacery z bloków powinny być wyprowadzane tylko do parków i lasów z nakazem sprzątania po psie. A nie chodzić po ulicach, włazić do sklepów czy kawiarni i sikać i srać
@WielkiNos: W blokach nie powinno być psów, nie ma potrzeby ich trzymania.
Jedyna potrzeba to ewentualny niewidomy który potrzebuje przewodnika.
@Dziaduuu tak jak nie każdy palacz śmierdzi? Bo każdy tak twierdzi, a każdy śmierdzi. Oczywiście dla osób postronnych, bo o to tu chodzi i to są osoby obiektywne do oceny takich rzeczy.
@WielkiNos: słaby troll z ciebie jeśli twierdzisz że kiedyś było lepiej pod tym kątem.
@WielkiNos: może wielkie słowa, ale to prawda. Z tego samego powodu palący nie czują zapachu fajek w mieszkaniu, a ludzie mieszkający w bloku nie słyszą pewnych hałasów, które od razu wyłapie gość który przyszedł z domu jednorodzinnego. Po prostu mózg nas
@Hatespinner ale ja mówię o chodnikach. O gównach na środku chodnika.
Ja rozumiem że pies obszczal drzwi - właściciel powinien posprzątać. Jak by był rozgarnięty to by tak zrobił.
Teraz druga strona medalu. Zakazywania psów w mieście? Ty wiesz ze dla niektórych ludzi te 4 nożne sierściuchy to jedyni bliscy? Wiesz ze niektórzy niemaja się do kogo odezwać? Taki pies to jest jedyny ratunek dla takiej osoby. Chcesz im odebrać radość, przyjaciela.
Stety niestety ale tak to