Aktywne Wpisy

fsfdjf +816
nigdy nie zapomnę jak miałam kanałowe leczenie zęba i pan endodonta opierał na moim ramieniu swój bebzon. pomimo tego, że słyszałam jak mu kichy pracują to bardzo przyjemnie to wspominam bo byłam bardzo zestresowana a ten bebzon na ramieniu był ciepły i miękki i był takim trochę bebzonem wsparcia emocjonalnego

padzi +198

Komentarz usunięty przez moderatora
@CrazyxDriver bieganie to samo. Idzie z tym psem i ma w dupie innych. Rozumiem, że chce posłuchać muzyki czy podcastu ale patrz dookoła co się dzieje.
Jak się opiekuje psem rodziców to zwracam uwagę na to ci się
@WielkiNos: w blokach to powinien być absolutny zakaz trzymania psa, chcesz mieć to kup se dom i niech tam drze ryja nawet cały dzień.
Trzymanie psa tylko w domu z ogrodem- jaki to jest problem mieć psa w bloku. Że szczęka? To oznacza, że
Sam mam psa, ale uważam, że jestem za niego odpowiedzialny. Równiez gdy napaskudzi.
@WielkiNos: Nie wiem ile masz lat i gdzie mieszkasz, ale ja pamiętam Warszawę lat 90 i 2000, gdzie wszystko było zasrane psimi kupami - chodniki, trawniki, ulice. To wtedy też Wojewódzki z Raczkowskim zrobili ten numer z wtykaniem flag polski w psie kupy. Jest 2024 rok, co najmniej dekada uczenia ludzi, że sprzątanie po
Komentarz usunięty przez moderatora
@SpoconyBambik: dlaczego miłośnicy zwierząt domowych prawie zawsze reagują agresją? No za każdym razem tak jest.
Ale to bardzo ciekawe zagadnienie psychologiczne.
Nigdy nie usłyszę argumentów a wyłącznie wyzwiska i to na dziecinnym poziomie typu jesteś głupi razy dziesięć albo >twoi rodzice dają radę, bierz przykład xD
Najwyraźniej zwierzęta lubią bardzo specyficzni ludzie i ciekawi mnie co za tym stoi. Może opiszesz troszeczkę swoją
Ale Ty musisz być żałosną i sfrustrowaną babą w prawdziwym życiu, aby tak błagać o poklask psycho-prawackich oszołomów z wykopu.