Aktywne Wpisy
Baba_Yagi +377
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Megasuper +12
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina
Dlatego taki syf, bo laski nie mają możliwości rozładować palety, bo cały czas muszą biegać i ogarniać inne gówna. Do tego wybudowane po
Zdziwiłbym się gdyby ktoś wrzucił zdjęcie że jest czysto i poukładane i podpisał Biedronka
@N4lesnik: Ale głupi nakaz. Ja to zawsze traktowałem jako ostentacyjne traktowanie mnie jako złodzieja, bo babka zawsze tak mocno się zza kasy wychylała i rozglądała.
to co na zdjęciu + jakieś 10 pracowników ze wszystkich stron świata, którzy jeżdżą wózkami widłowymi, biegają po sklepie, wykładają towar z palet, pojemników porozstawianych wszędzie (przy okazji wyglądają jak klienci bo nie dostają żadnych biedronkowych ubrań czy nawet kamizelki)
jednocześnie wszystkie kasy są zamknięte a przy samoobsługowej można czekać 10 minut na
@Tytanowy_Lucjan musiała się tak rozglądać, inaczej nie dostała punktów podczas kontroli, a później była pogadanka. Większości wystarczyło szybko zerknąć, że jest pusto, no ale wytyczne były/są inne.
@Mtsen: U mnie jest odwrotnie. Zrobili dużą Biedronkę i jak jest jakaś paleta, to właśnie ktoś ją rozładowuje. W Lidlu za to nawalone palet od cholery.
@Eremites: proszę bardzo xd zdjęcie zrobione o 20, czyli w normalnych godzinach otwarcia sklepu