sztywny_misza
1459
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Mtsen
@sztywny_misza: ciekawe, że każdy inny dyskont, jak Netto, czy Lidl potrafią dbać o porządek na alejkach, a w biedronce zawsze r-------y syf z paletami.
1413
WenerowaAngela
@sztywny_misza schludnie, choć nasrane
1095
djtartini1
ciekawe, że każdy inny dyskont, jak Netto, czy Lidl potrafią dbać o porządek na alejkach, a w biedronce zawsze r-------y syf z paletami.

@Mtsen: Ponieważ firma ma nieoficjalną politykę, że na zmianie jest w praktyce o jeden pracownik za mało w stosunku do ilości zadań, przez to każdy jest zajęty na 110% nie ma możliwości się obijać i to wychodzi przy każdej okazji dostawy (coś jak Mcd- każdy musi być
82
Mtsen
@Eremites: przecież od cholery takich zdjęć krąży po internecie, nie mówiąc o tym, że nawet ja, jak i z pewnością wiele innych osób potwierdzi, że takie obrazki widziało po prostu na własne oczy i to w niejednej biedronce w Polsce. Problem w tym, że te sytuacje mają miejsce, sytuacje są nagłaśniane w mediach społecznościowych, biedronka otrzymuje nawet jakieś kary, a problem dalej występuje.
57
Marek_Licyniusz_Krassus
Marek_Licyniusz_Krassus
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
47
Hamburk
@sztywny_misza: przynajmniej mają dobre rabaty
27
Marek_Licyniusz_Krassus
Marek_Licyniusz_Krassus
@djtartini1 Nie chodzi o centra logistyczne ale magazynu sklepów. W mojej Biedronce magazyn jest tak mały, że nie mieszczą towaru z jednego tira a sprzedawcy mówią, że są dni że wieczorem przyjeżdża ich cztery. Do tego zmiany w asortymencie bo artykuły przemysłowe tylko tydzień leżą i znowu zmiana wystawki.
18
tumiwisizm
tumiwisizm
Lidl potrafią dbać o porządek na alejkach

@Mtsen: u mnie w Lidlu też panuje niezły rozgardiasz, jeszcze jak w sobotę chcę rano zrobić zakupy, to wszystko mają albo rozwalone po sklepie na paletach lub leży bezpiecznie na zapleczu. Na ten przykład dzisiaj piwko w promce, na sklepie 5 butelek, a na zapleczu całe palety i muszę się prosić.
17
heez
heez
17
lentilek
lentilek
Lidl potrafią dbać o porządek na alejkach

@N4lesnik: @djtartini1: No ostatnimi czasy, w Lidlu widzę coraz większy syf. Wielkie braki towarów, po południu to ja nawet się łudzę już że kupię pomidory, banany czy pomarańcze jak akurat są na promocji, a nawet jakby nie były to i tak są często braki tych najbardziej chodliwych warzyw, owoców i zostają same półzgnite czy poobijane. Nawet w lodówkach jogurtów które są
12
T.....d
T.....d
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
12
Wycu91
@Mtsen mało za mało ludzie na zmianie, za mały magazyn, za mały sklep. Tylko dostawy duże ¯_(ツ)_/¯
8
Nill0n
@sztywny_misza: normalnie
6
MiniKierownik
@sztywny_misza a jakiś przygłup napisze że minimalna jest za wysoka ¯_(ツ)_/¯
6
T.....n
T.....n
@MiniKierownik minimalnej nie powinno być wcale
4
MiniKierownik
@Tytanowy_Lucjan tak samo jak zwolnienia z podatku do 26 roku życia - albo wszyscy, albo nikt
4