Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
miscellanous +2
Mam 1,2 mln wolnych środków finansowych. Co z tym zrobić? W co ulokować?
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci

źródło: f23d78c721f030128826732137854aaa8f0bcd20d8610a477f8d0f4c3c9e51fb
Pobierz@Mtsen: Ponieważ firma ma nieoficjalną politykę, że na zmianie jest w praktyce o jeden pracownik za mało w stosunku do ilości zadań, przez to każdy jest zajęty na 110% nie ma możliwości się obijać i to wychodzi przy każdej okazji dostawy (coś jak Mcd- każdy musi być
@Mtsen: u mnie w Lidlu też panuje niezły rozgardiasz, jeszcze jak w sobotę chcę rano zrobić zakupy, to wszystko mają albo rozwalone po sklepie na paletach lub leży bezpiecznie na zapleczu. Na ten przykład dzisiaj piwko w promce, na sklepie 5 butelek, a na zapleczu całe palety i muszę się prosić.
Jeżeli byłoby to w godzinach otwarcia to już dawno zdjęcia trafiłyby do producentów czy dystrybutorów że ich produkty są fizycznie niedostępne do sprzedaży i producenci by mieli jak od biedry hajs wyciągać xd
Tam zastawienie alejki by nie przeszło.
Sprawdzają wtedy czy w dziale owoców/warzyw wszystko jest świeże. Kasjerzy są oceniani czy np. patrzą klientowi w oczy, czy mówią dzień dobry, czy skanują powyżej 20 produktów na minutę lub sprawdzili czy wózek na pewno jest pusty po wyłożeniu towaru.
Każdy region ma ranking sklepów. Na miejsce wpływa ilość strat, zadowolenie klientów, ocena regionalnego