Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Korzystałem z apek randkowych przez jakiś czas. I starałem się robić tak, że piszę z jedną kobietą jednocześnie. Żaden ze mnie chad, więc par miałem co kot na płakał, większość nie odpisywała, gdy pisałem poza dopasowaniem lub na jakiejś sympatii innej. Straciłem niesamowicie mnóstwo czasu na moje "uczciwe" podejście bo w większości zostałem zghostowany. Bardzo fair ze strony tych kobiet, nie? Zresztą, jak ktoś używa takich apek to raczej
  • Odpowiedz
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: a co ma jedna brac co X mc i do konca zycia sie zastanawiac co mu sie podoba i czy znajdzie? XD
anagazowanie sie w jedna relacje w trakie randkowania to glupota, tak samo jak angazowanie sie w kilka podczas relacji na wylacznosc
  • Odpowiedz
@rales kurła, pamiętam jak mój dobry przyjaciel miział sie z laska, już u niej w pokoju w akademiku, a ta nagle strzeliła mu z liścia z tekstem że nie jest taka łatwa czy coś podobnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) ten stwierdził, że za wariatki się nie bierze ¯\(ツ)/¯ z tego co widzę wiem to wrzuca sporo fotek z podróży (gdzie nie praktycznie nigdy nie ma jej chłopa
  • Odpowiedz
@Reichsmarschall: nie, z doświadczenia życiowego. Słowo "prawie" jest kluczowe w twojej historii. Jest duża różnica między "prawie" wykorzystaniem a byciem wykorzystanym w ten sposób i ponoszeniem potem wszystkich konsekwencji takich jak zarażenie się jakąś chorobą, leczenie otarć i ran które praktycznie zawsze powstaja bo nikt w takiej sytuacji nie uzywa żelu, spotykanie potem tej osoby bo w większości są to osoby z najbliższego otoczenia i najczęściej uchodzi im to na
  • Odpowiedz