Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rales: W historię nr 2 nie uwierzyłbym bo brzmi jak bait i to słaby ale znam jedną taką równie p----------ą laske która jest niestety dziewczyną kumpla. Choroszcz.
  • Odpowiedz
@rales: OPie powodzenia z tym tinderem życzę, kiedyś nadziałem się na taką fajną aplikację Boo, przynajmniej dla mnie. Ja się ogólnie zbyt boję tworzyć swój profil randkowy, ale jak Ty nie to może tam spróbujesz? Wydaje się być nastawiona na lepsze pokazanie osobowości niż tinder, jestem też bardzo ciekawy wyników
  • Odpowiedz
Po chwili przerwaliśmy całowanie, aby chwilę pogadać. Po krótkiej przerwie ponownie zaczęliśmy się całować. I gdy już myślałem, że jest naprawdę dobrze, zaczęło się. Istotnym elementem było to, iż przez cały czas w tle cicho leciał tvn24. W pewnym momencie pojawił się temat sytuacji aborcyjnej w Polsce. Dziewczyna jak za dotknięciem różdżki czy wciśnięciem jakiegoś przycisku zerwała się z łóżka, zaczęła biegać od ściany do ściany, klnąć na Kaczyńskiego, PiS, Konfederację, kościół,
  • Odpowiedz
Moja podstawowa znajomość chorób i zaburzeń psychicznych podpowiada mi ostrą dwubiegunówę.

@rales: Jako weteran który byl z borderką 12 lat odpowiadam. To był border a ty wybrałeś właściwą opcje fabularną uciekając gdy jeszcze sie za mocno nie wkręciłeś
  • Odpowiedz
Ale jeśli akcja prawdziwa to NIGDY w życiu nie powinno się sypiać z taką laską. Przeleciałbyś ją a później by ci życie zatruła. Jeśli ta historia jest prawdziwa to ta kobieta jest chora psychicznie i to nie jest kwestia typowego lewactwa.

Takie akcje się dzieją jak ktoś z dwubiegunówką albo borderem ma okres manii ale ten trigger był absurdalny nawet na borderówkę.
  • Odpowiedz
@rales: a idź w pisdu, myślałem że to naprawdę prawdziwe historie i z zainteresowaniem czytałem jakie to teraz laski na tinderze można spotkać

A to zwykły baiciarz i poszukiwacz plusików. Nie wołaj więcej
  • Odpowiedz
@rales: mordo co do tej 22, to uważaj. Jesteś z dużego miasta jakiegoś? Na grupach typu Tindelove, Dziewczyny Wiedzą Więcej czy innych "ostrzegawczych grupach przed zbokami" zaraz może się pojawić Twój profil z historią z "perspektywy" tej laski. Oby nie, ale jak taka p----------a jak opisujesz, to może zaraz zechcieć Ci narobić smrodu.
  • Odpowiedz
  • 1
no spoko, ale kto mi wyjaśni o co tu w ogóle chodzi?

@aleksc: tl;dr chłop spotyka się z laskami z tindera i opisuje każde spotkanie.
  • Odpowiedz