rales
rales
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
263
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
rales
rales Autor
PROSZĘ O PLUSOWANIE TEGO KOMENTARZA, JEŚLI CHCESZ ABYM ZAWOŁAŁ CIĘ DO KOLEJNEGO WPISU
437
rales
rales Autor
w sumie to świnia jak z kilkoma dziewczynami jednocześnie kręcisz a one o sobie wzajemnie nie wiedzą.

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: a myślisz, że one same nie robią identycznie?
352
muchmuchmuch
Mogłeś od razu napisać, że umówiłeś się z Mają Staśko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
85
tomazzo69
82
InspektorWypoku
InspektorWypoku
Nie wiem czy Ci zależy na pykaniu, ale ta laska wariatka była do zrobienia tego samego wieczoru. Było nie odpuszczać, jak się przytuliła było ją pogłaskać, cokolwiek. Musisz z większą inicjatywą wychodzić, bo to w końcu Ty jesteś facetem i Ty masz jaja. Nie oczekuj że baba sama wskoczy Ci na bolca.
Kontakt fizyczny jest bardzo ważny. Musisz dążyć do tego jak często się da. Coś jej mówisz to mimowolnie ją dotknij,
81
wankstain
@rales: nie no teraz to przesadziłeś z tym bajtowaniem XD
74
fan391
@rales: Niestety ale przerażające jest to jak wielu młodym ludziom polityka przesłania racjonalne myślenie i zwykłe życie.
72
pamareum
@rales

w tle leciał TVN24

Od razu trzeba było s--------ć
58
Tywin_Lannister
nie wiem czy ci zależy na pykaniu, ale ta laska wariatka była do zrobienia tego samego wieczoru

@InspektorWypoku: o ile ten wpis nie jest bujną wyobraźnią OPa, to chłop powinien dziękować Bogu, że jej „nie pyknął”, bo z takimi wariatkami są później tylko problemy.

Samo to, że pisała do niego, „czy ją zdradza”, jak OP s--------ł do pociągu, to tylko sneak peak konsekwencji, jakie potencjalnie mogły na niego czekać po
58
Saprofit
@rales: ciekawe, jak zawsze. Leci plusik. Odnośnie tej drugiej sytuacji, to raczej nie "dwubiegunówka", a zaburzenie osobowości typu borderline, czyli taka "dwubiegunówka na sterydach" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
40
RunAway268
@rales: to właśnie lewicowa propaganda i wciskanie wszędzie polityki robi z mózgami dziewcząt i kobiet. Mojej koleżance z roboty tak spralo beret, że jak opozycja wygrała wybory to puściła na przerwie hymn w telefonie z jutuba i stanęła na baczność salutując dwoma palcami do czoła (służyła kiedyś w WOT ale po praniu mózgu, że to armia PiSu odeszła) :D ludzie ogólnie w szoku parskali śmiechem pod nosem.
29
rales
rales Autor
kurde szkoda juz myslalem ze bedzie tentego, dupcone, dziergane, dmuchane, grzmocone, ciupciane ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Stachu_a_kto_przy_telefonie: masz na myśli kłute, wiercone, żądlone, młócone, chrobotane, dymane, klejone, zapinane?
21
Dominek
Dominek
Mnie zawołaj, jak coś zaruchasz
18
p.....A
@rales stary, kto na takim spotkaniu ogląda TVN24 xDDDDDD ja p------e
17
zawodowi3c
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: czy on jest z jakąkolwiek w oficjalnym związku? co w tym dziwnego, że szuka dla siebie najlepszej opcji? nie brzmi to znajomo?
16
drazekorsarze
14
Yenn_z-Wyspy7Slonc
@rales: w sumie to świnia z ciebie jak z kilkoma dziewczynami jednocześnie kręcisz a one o sobie wzajemnie nie wiedzą.
13
brere
11
Yenn_z-Wyspy7Slonc
@zawodowi3c: i dąży do bliższego kontaktu? Zawraca dupę kilku dziewczynom, wyobraź sobie że wszystkie zalicza, wtedy też jest ok, bo przecież szuka? Od kiedy jest oficjalny związek? Od zapytania jak w podstawówce - będziesz ze mną chodzić? Xd
11
Stachu_a_kto_przy_telefonie
Stachu_a_kto_przy_telefonie
@rales: kurde szkoda juz myslalem ze bedzie tentego, dupcone, dziergane, dmuchane, grzmocone, ciupciane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
11