Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rales: to właśnie lewicowa propaganda i wciskanie wszędzie polityki robi z mózgami dziewcząt i kobiet. Mojej koleżance z roboty tak spralo beret, że jak opozycja wygrała wybory to puściła na przerwie hymn w telefonie z jutuba i stanęła na baczność salutując dwoma palcami do czoła (służyła kiedyś w WOT ale po praniu mózgu, że to armia PiSu odeszła) :D ludzie ogólnie w szoku parskali śmiechem pod nosem.
  • Odpowiedz
iż przez cały czas w tle cicho leciał tvn24. W pewnym momencie pojawił się temat sytuacji aborcyjnej w Polsce. (...) przyjęła pozycję embrio i zaczęła przeglądać smartfona.

@rales: Co XDDD p------a akcja ostro.
  • Odpowiedz
@zawodowi3c: i dąży do bliższego kontaktu? Zawraca dupę kilku dziewczynom, wyobraź sobie że wszystkie zalicza, wtedy też jest ok, bo przecież szuka? Od kiedy jest oficjalny związek? Od zapytania jak w podstawówce - będziesz ze mną chodzić? Xd
  • Odpowiedz
  • 2
na baczność salutując dwoma palcami do czoła (służyła kiedyś w WOT

@RunAway268 Myślałem, że ktokolwiek, kto ma za sobą jakieś wojsko nie salutuje do pustej głowy.
  • Odpowiedz
nie wiem czy ci zależy na pykaniu, ale ta laska wariatka była do zrobienia tego samego wieczoru

@InspektorWypoku: o ile ten wpis nie jest bujną wyobraźnią OPa, to chłop powinien dziękować Bogu, że jej „nie pyknął”, bo z takimi wariatkami są później tylko problemy.

Samo to, że pisała do niego, „czy ją zdradza”, jak OP s--------ł do pociągu, to tylko sneak peak konsekwencji, jakie potencjalnie mogły na niego czekać po
  • Odpowiedz
  • 10
no dobrze ale co nas to obchodzi?

@misieg8: tak bardzo cię to nie obchodzi, że aż musiałeś napisać o tym komentarz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz