Polska w pigułce, jest artykuł o tym że kierowca na ekspresówce leciał 200km/h to w komentarzach tylko opowieści Sebastianów ze 200 to normalna prędkość, że oni jeździli dużo szybciej i że w Polsce są wysokie mandaty a policja powinna zająć się łapaniem prawdziwych przestępców, jeden mądrala pisze że w Polsce nie da się jeździć przepisowo bo cały czas ktoś cię wyprzedza. Naród idiotow. #ruchdrogowy #samochody #motoryzacja #predkosc
@Operator_imadla: naród idiotów to jakby i jest nim Polska, wielkopolscy śmieją się z religijnego bliskiego wschodu a żyją w ostatnim betonowym bastionie katolicyzmu xD
życzenie ci żebyś zdechł nie jest groźbą, że to zrobię <3
@trzydrzwiowypentaptyk: Życzenie komukolwiek śmierci z powodu dyskusji w internecie świadczy o chorobie psychicznej. Ja czuję się zagrożony. Chcesz to kontynuować?
Inwektywy z ust człowieka, który nie potrafi ocenić sytuacji na drodze i odpowiednio wcześnie zahamować, czy też ominąć zagrożenia, to prawdziwa muzyka dla moich uszu.
@Hi_Lo_Hi: Masz rację, dlatego tak śmieszkuję gdy taka fujara drogowa jak ty co nie potrafi hamować, mi coś zarzuca ( ͡°͜ʖ͡°)
Siedź sobie dalej na #czarnolisto. Zajrzałem na chwilę ale widzę, żeś dalej tak samo tępy
@Corrny no i… po co szybciej? Bo nie kumam. Skąd to ciągłe dążenie, że wszędzie trzeba zawsze z---------c jak najszybciej tylko się da, na limicie bo inaczej nie ma sensu.
@harrame widzisz. Z jednej strony masz rację, bo te całe grupy speed to idiotyzm i powinniśmy zdecydowanie bardziej polegać na fotoradarach a nie losowych, lotnych kontrolach. A z drugiej strony p--------z kocopoły - instynktowne ruszanie po podniesieniu się barierek? Czyli że co, ci „najlepsi” kierowcy, to jeżdżą na czuja i na pamięć i nie zwracają uwagi chociażby na sygnały świetlne? No to tym bardziej nie powinni jechać 200 km/h bo wtedy
@MamMalegoSiurka: rozwalają mnie sebastiany którym "umiejętności" i "odwaga" zwiększają przyczepność i skracają czas reakcji poniżej fizjologicznego minimum. Do tego dzięki zmysłom wyostrzonym jak u nawigatora z diuny postrzegają całą drogę na raz (łącznie z rzeczami zasłoniętymi przez obiekty) i nigdy nie popełniają błędów. Do tego takiej samej wrażliwość wymagają od wszystkich innych na drodze, bo skoro oni sa tacy super (bo tu wcale nie chodzi o kierowanie samochodem za pomocą
@ra5putin po to wydajemy miliardy złotych żeby drogi były bezpieczniejsze, ale również żeby przemieszczać się szybciej (generalnie tak działa świat). Jeżeli dwupasmowa, jednokierunkowa droga (która w rzeczywistości nie jest w terenie zabudowanym) ma ograniczenie do 70 km/h to jest dosłownie marnotrawstwo.
@Antorus: Ale to możesz cześciowo zapytać siebie i paru dzbanów z tego wątku. Dla dobrych kierowców szybsza jazda jest zupełnie normalna i bez stresu. ( ͡°͜ʖ͡°)
Dobry kierowca to wie kiedy można sobie pozwolić, umie dostosować się do warunków. Jeśli według ciebie „dobry kierowca” z--------a 200km/h na luzaczku i z zimnym łokciem, to opisujesz sebiksa-debila, a nie dobrego kierowcę xd No ale
@cwlmod: Dobry kierowca uniknął by tamtej kolizji. Ty zdecydowanie dobrym kierowcą nie jesteś, ale choćby 1000 osób ci to powiedziało to i tak uznasz że wiesz lepiej, bo przecież masz świetny refleks (może do szachów) i dużą wyobraźnię (co najwyżej do wyobrażania sobie siebie jako świetnego kierowcy xD) Generalnie masz też straszliwie urośnięte ego.
no i… po co szybciej? Bo nie kumam. Skąd to ciągłe dążenie, że wszędzie trzeba zawsze #!$%@? jak najszybciej tylko się da, na limicie bo inaczej nie ma sensu.
@ra5putin: Ale to tak ci się tylko wydaje. Jazda 180km/h to nie jest jazda na limicie
po prostu nie chcesz dopuścić do siebie że się zagapiłes i mogłeś uniknąć kolizji
Dobry kierowca to wie kiedy można sobie pozwolić, umie dostosować się do warunków. Jeśli według ciebie „dobry kierowca” #!$%@? 200km/h na luzaczku i z zimnym łokciem, to opisujesz sebiksa-debila, a nie dobrego kierowcę xd
@ra5putin: To raczej określenie godne ciebie. Ja jestem dobrym kierowcą i to ciebie po prostu boli. To że nie umiesz jeździć 200km/h na luzaku o tym najlepiej świadczy. Ja nie robię pod siebie gdy tyle jadę na
Naród idiotow.
#ruchdrogowy #samochody #motoryzacja #predkosc
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@trzydrzwiowypentaptyk: Życzenie komukolwiek śmierci z powodu dyskusji w internecie świadczy o chorobie psychicznej. Ja czuję się zagrożony. Chcesz to kontynuować?
@swinkapl: Fajna teoria ale problem w tym że mam rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hi_Lo_Hi: Masz rację, dlatego tak śmieszkuję gdy taka fujara drogowa jak ty co nie potrafi hamować, mi coś zarzuca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Siedź sobie dalej na #czarnolisto. Zajrzałem na chwilę ale widzę, żeś dalej tak samo tępy
Dobry kierowca to wie kiedy można sobie pozwolić, umie dostosować się do warunków. Jeśli według ciebie „dobry kierowca” z--------a 200km/h na luzaczku i z zimnym łokciem, to opisujesz sebiksa-debila, a nie dobrego kierowcę xd No ale
@cwlmod: Ty jeździsz z klapkami na oczach czy jesteś upośledzony?
@ra5putin: Ale to tak ci się tylko wydaje. Jazda 180km/h to nie jest jazda na limicie
@ra5putin: To raczej określenie godne ciebie. Ja jestem dobrym kierowcą i to ciebie po prostu boli. To że nie umiesz jeździć 200km/h na luzaku o tym najlepiej świadczy. Ja nie robię pod siebie gdy tyle jadę na
@maad: No ty jesteś jak widać skoro 250ms to dla ciebie za dużo xD