Aktywne Wpisy

Megasuper +33
Początek końca książula. #ksiazulo

źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz
Seshu +436
Tadeusz Sznuk obchodzi dziś 82. urodziny 🎂🌹, znany i lubiany dziennikarz, prezenter radiowy i telewizyjny. Dużą popularność i sympatię telewidzów zdobył jako prowadzący teleturniej "Jeden z dziesięciu" niezmiennie od 1994r.
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio

źródło: 49787475283_n
Pobierz
Naród idiotow.
#ruchdrogowy #samochody #motoryzacja #predkosc
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file5337887958369881506
PobierzNa Jeziorańskiego już parę razy widzialem kretynów którzy jechali 100 i nagle wciskali hamulec, że tańczyli bo korek się pojawiał także niestety.
@cwlmod Ja się boje idiotów którzy
źródło: temp_file2687215004803283211
PobierzTo nie limity mamy niskie, tylko mentalność kierowców upośledzoną.
@Darth_Gohan: Ja też się boję ale co poradzić jeśli lecą takie debilne teksty jak wyżej? Ja jako jeden z niewielu propaguję realia jazdy szybkiej i bezpiecznej, ale miernoty drogowe mają ból tyłka o to, bo jak można jechać szybciej skoro oni przy 140 się prawie zabijają?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie ma znaczenia, czy ekspres, czy autostradą (na tej 1 poprostu więcej zakrętów), tempomat na 200 i też tak latam codziennie.
Kiedy zrozumiecie, że to nie takie prędkości są zagrożeniem na drogach do tego przystosowanych, tylko sieroty wymuszające pierwszeństwo bez ogarniania lusterek, prędkości I odległości od innych, brak wyczucia otoczenia dookoła siebie, trzymanie się na zderzaku i nie reagowanie
@Corrny: I cioty będą wlec się 70, bo "zarządca" tak mówi ( ͡° ͜ʖ ͡
Komentarz usunięty przez autora
@Darth_Gohan: I Ty masz czelność nazywać ludzi idiotami...
@Darth_Gohan: no to właśnie ty nie rozumiesz, że subop pokazuje ci że te przepisy są debilne i do zmiany, gdzie masz dwupasmową drogę z ograniczeniem do 70 i jednopasmową z wyjazdem z bocznej drogi (skrzyżowanie?) i przystankami z ograniczeniem do 90.