Aktywne Wpisy
DajtaPlusa +253
Siemanko Mirki, dzisiaj pokażę wam katastrofe lądową, już 7 raz mam rozwalone ogrodzenie.. Starszy człowiek, pan 75 lat skasował mi płot, uciekł z myślą że mu sie uda. Znajduje rejestrację pod słupkami i ją chowam :) Chłop wraca po godzinie szukać rejestracji tłumacząc się że jak rozwalił ogrodzenie musiał zapalić swieczke żonie,i odjechał na cmentarz, a okazało się że uciekł myśląc że rejestracja jest na miejscu zdarzenia. Zdzwoniłem na policję ,dogadałbym się

FrizPL +400

źródło: HZ8EQY8YNRv0paHt
Pobierz
Chłop zadaje pytanie i gdy słyszy że rozmówcy idzie dobrze to albo przerywa i zagłusza albo szybko zmienia temat i jakimś komentarzem bagatelizuje odpowiedź. Nic konkretnego z jego wywiadów dowiedzieć się nie da, bo on z wywiadu robi dziennikarski freak fight. Ludzie go chyba oglądają tylko dlatego żeby zobaczyć jak ich przeciwnik polityczny sobie nie radzi z jego tanimi zagrywkami.
Żałosny typ.
#rmf #wywiad #mazurek
źródło: ROBERTMAZUREK655donreeee201608
Pobierz@Meregle: w 99% bardziej żałośni są ci, których zaprasza do rozmowy.
źródło: ae232ccbb9dbe4e909478c39036b9d16471cc45e60c6e40b8fe8ec55b281e8d9
PobierzPodobnie było z Obajtkowymi nieruchomościami. Wszyscy
Cały czas pytania o Korwina, o Brauna, nic o programie partii, jedynie kontrowersja, trochę prywatno-zawodowych. Załamać się idzie.
Jak niektórzy zwrócili uwagę. Idiote to zaora, ale trafi na kogoś kto chociaż trochę ma oleju w głowie i się zaczyna...
- Dzień dobry. Ale o co cho...
- No pan poseł oczywiście udaje, że nie wie o co chodzi. A ładnie to tak okłamywać wyborców?
- Zaraz, ja...
- Pamięta Pan co Pan mówił 14 września 2001 roku o godzinie 12.37?
- Nie no
źródło: z29303496FBW,Screen-z-programu-Punkt-Widzenia-na-kanale-Polsat-
Pobierz