Aktywne Wpisy
Pierdyliard +253
#gry #mafia #ciekawostki #pcmasterrace
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Napedikr +204
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Lewactwo z reddita to stan umysłu.
#bekazlewactwa #pracbaza #praca #zarobki #neuropa #4konserwy #reddit
O nierobów lewakich.
@Redbulltabak
Są fantazje jak zabrać informatykom informatykom co zarabiają 15k XDDDDD 15 KOŁA ROZUMISZ? TYLE PINIEDZY
Cajmerstwo. Jak sparwdzisz profil autorki to największym problemem polski okazują się być prześladowania transów XD
Jakiejkolwiek sytuacji życiowej by nie miała - nie ma pieniędzy to do roboty.
Jaki problem wziąć sobie dodatkowe zlecenia/pół etatu? Labo pójść do cięższej roboty gdzie lepiej płacą?
Czy to kwestia, że jest to osoba młoda bez żadnego doświadczenia, czy może jest niepełnosprawna i ma ograniczony rynek pracy, czy opiekuje się osobą chorą i może pracować tylko w określonych godzinach nieopodal mieszkania zamieszkania, czy mieszka na wsi, gdzie pracy tyle ile kot napłakał, czy może pracuje
@albo_wutka_albo_buk: Podsumowując: Ktoś na innym portalu słabo zarabia i jest lewakiem. Rzeczywiście ważne info dla wykopków i zaoranie lewactwa. :D
Nie masz mieszkania? Just buy it bro
Nie masz jak dojechać do miasta komunikacją? Kup sobie samochód.
Jesteś biedny? Just stay Rich bro XDDD
Dlatego właśnie macie 7% poparcia w wyborach ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja też nie wiem, ale i tak nie ma dla niej innego wyjścia niż pracować więcej/ciężej i za więcej.
I tak w ogóle skąd założenie, że nie stara się w międzyczasie o lepszą pracę?
BTW to twoje sranie się o większe podatki dla informatyków jest takie dziecinne xD nadal jesteśmy (bo też nim jestem) bardzo uprzywilejowani na rynku pracy, a piszesz jakby zaraz ci mityczni lewacy mieliby