Aktywne Wpisy

Skoro dany rodzaj naboju można załadować do wielu modeli broni palnej to skąd do jasnego grzyba stwierdza się, że dany pocisk został wystrzelony z konkretnej broni? Na filmach często się taki wątek przewija.
#kryminalne #kryminalistyka #pytanie #policja #gangalbanii
#kryminalne #kryminalistyka #pytanie #policja #gangalbanii

kanbanos +48
Dalej mnie boli, że nie wysłaliśmy tego na eurowizję. Jedyna piosenka ostatnich lat, która miałaby tam naprawdę szansę namieszać i której dalej słucham z przyjemnością.
#eurowizja
#eurowizja

Lewactwo z reddita to stan umysłu.
#bekazlewactwa #pracbaza #praca #zarobki #neuropa #4konserwy #reddit
źródło: temp_file4076551901101862759
PobierzNic k---a nie wiesz. Nic.
@albo_wutka_albo_buk: Co za kretyńskie populistyczne myslenie. Moze lepiej jednak oszczedzac na tym jedzeniu, niz tracic cale dnie na prace?
Komentarz usunięty przez moderatora
Get off your high horse, gównoklepanie kodu za 4000$ nie czyni z ciebie geniusza ani nie daje ci prawa do szydzenia z ludzi którzy uskuteczniają pracę często wazniejszą od twojej,
@mlody18: chodzi o to, że jak oszczędzasz to jesteś lewakiem. Dochtor memcwel ci to zara wytłumaczy.
@albo_wutka_albo_buk:
Ale wiesz, że w ŻADNYM systemie większosc osób nie moze zarabiac ponad średnią krajową? I chocby wszyscy zaczęli n---------c na 2 etatach, to finalnie niewiele to zmieni, bo PKB i pensje w 3 lata nie wzrosną x2.
Innymi słowy, ZAWSZE będa ludzie, co będa zarabiac ponizej sredniej i będa mieć problemy, życie.
Ba, podobno 80% bogatych
A ch*a w pierwszej pracy po studiach zarabiałem 1800zl do ręki i to nie było aż tak dawno temu
Pracowałem nawet po więcej. Teraz zarabiam wielokrotność takich 3k i nadal pracuje dużo więcej niż wymiar etatu, bo równolegle ciągnę własną firmę
To i tak bardzo mało jak na dwie osoby.
Ja funkcjonowałem tak, że brałem dodatkowe zlecenia i dorabiałem - możliwe, że też to robią, względnie w taki sposób, że minimalną to widzą ale na papierze.
Nie czuję się lepszy. Poprostu nie rozumiem jak można być takim nierobem, żeby woleć oszczędzać na jedzeniu niż wziąć sobie te 20 godzin najprościejszej, dodatkowej pracy po 25zl za godzinę i zarobić te 5 stówek, żeby móc normalnie zjeść.
Nie czuję się lepszy. Poprostu nie rozumiem jak można być takim nierobem, żeby woleć oszczędzać na jedzeniu niż wziąć sobie te 20 godzin najprościejszej, dodatkowej pracy po 25zl za godzinę i zarobić te 5 stówek, żeby móc normalnie zjeść.
@