Wpis z mikrobloga

@lubieczipsy_: kaszojad nie kaszojad ale n-----------e o 20.30 wiertarą to też oznaka debilizmu i sram na to, że chuop, podkreślam jakiś prosty CHUOP nie miał czasu wcześniej- niech wynajmie innych CHUOPów do roboty za dnia, a nie jak 90% społeczeństwa siedzi w domu i odpoczywa po robocie
  • Odpowiedz
@Escalade:

to mniejsza patologia niż stara płyta gdzie mieszkają zwykle starsi ludzie xD

Ehe- tak, na pewno xD
Po pierwsze, w wielkiej płycie musisz mieć wiertła ppanc sds-max żeby powiesić obrazek. Po drugie tam nigdy nie ma zamknietych osiedli czyli klatki są zaszczane i nierzadko wymalowane. O egipskich ciemnościach po zmianie sodówek na ledy nawet nie wspominam xD
  • Odpowiedz
@tellet: Oj, oj bo wiertło trzeba kupić xD
Absolutnie każdy rodzaj syfu jaki ludzie jak ty opisują w starej płycie widywałem też na zamkniętych osiedlach. To nie kwestia typu budynku, tylko kto w nim zamieszka. Sąsiadów w blokach się nie wybiera więc możesz ciulowo trafić w każdym przypadku. A jak jest się sierotą, która nie potrafi wymusić na spółdzielni/wspólnocie oświetlenia to w sumie nie dziwi mnie taka opinia.
  • Odpowiedz
@sigma @Kic3k Akurat tak się zdarzyło, że wczoraj taki miałem przypadek i to był sąsiad z góry, który robi już jakieś prace remontowe od 6msc w tym w soboty od rana i w ciągu tygodnia xD I s-----l zaczął nagle wiercić w sobotę o 20:30 do 21. Oczywiście nie mam prawa mu tego zakazać, tak tak przeprowadz się do domu jak Ci nie pasuje, ale chyba mamy jakieś zasady jako
  • Odpowiedz
@moj_wykopowy_login: Regulaminy są po to żeby je przestrzegać i są takie same dla wszystkich. Każdy powinien się do nich stosować. Nie ma znaczenia w czym wiercenie gościa komuś przeszkadza. Nie ma prawa wiercić tak późno i tyle. To już jest jego problem.
  • Odpowiedz
  • 0
@pracownikwykopu zarówno w twoim przypadku jak i OPa nie mamy pojęcia czy ten ktoś mógł czy nie wiercić o takiej godzinie. Więc równie dobrze możesz mieć prawo mu tego zakazać ;)
  • Odpowiedz
U nas jest i z reguły kazdy sie stosował. U Was pewnie tez jakis jest ;)

„Prace remontowo-budowlane szczególnie uciążliwe takie jak długotrwałe wiercenie, kucie, wyburzanie mają być wykonywane w dni powszednie od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-19.00, sobota w godz. 9.00-16.00, a w niedzielę i święta jest całkowity zakaz prowadzenia robót budowlanych czy używania urządzeń mogących zakłócić spokój użytkowników mieszkań.”

Ale można też n---------c w w weekend o 20:30 jak
  • Odpowiedz
@paveu2: i regulamin mówi: od 8 można wiercić do 17. U mnie wiercili 8:30 i ktoś się przysrał. Wiec dalej nie mam sobie nic do zarzucenia a niektórzy jak zwierzęta - potrzebują tresury
  • Odpowiedz
@cutecatboy: nie ma gdzie uciekac xD w kazdej wspolnocie sa takie kolka wspolnej masturbacji z tekstami ze babelek wlasnie zostal obudzony przez pierd sasiada
  • Odpowiedz
@lubieczipsy_ no bo to jest właśnie to, że wiara wprowadza się do bloku który jest nowy lub w miarę nowy i zachowują się jakby Pana Boga za nogi złapali. Mieszkałam tak i były dymy o takie pierdoły, że to się nie dzieje. Przykładowo kiedyś napisałam na grupce osiedlowej, że sąsiadowi świeci się światło na balkonie, i przez jakiegoś debila zostało to odebrane, że się czepiam i napisał "przed sąsiadami to już
  • Odpowiedz