Aktywne Wpisy

simpiara +336
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2023-10-08 120329
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2023-10-08 120724
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2023-10-08 115900
Pobierz@cutecatboy: jakby na wykopie nie było toksycznie xD
Ehe- tak, na pewno xD
Po pierwsze, w wielkiej płycie musisz mieć wiertła ppanc sds-max żeby powiesić obrazek. Po drugie tam nigdy nie ma zamknietych osiedli czyli klatki są zaszczane i nierzadko wymalowane. O egipskich ciemnościach po zmianie sodówek na ledy nawet nie wspominam xD
Absolutnie każdy rodzaj syfu jaki ludzie jak ty opisują w starej płycie widywałem też na zamkniętych osiedlach. To nie kwestia typu budynku, tylko kto w nim zamieszka. Sąsiadów w blokach się nie wybiera więc możesz ciulowo trafić w każdym przypadku. A jak jest się sierotą, która nie potrafi wymusić na spółdzielni/wspólnocie oświetlenia to w sumie nie dziwi mnie taka opinia.
„Prace remontowo-budowlane szczególnie uciążliwe takie jak długotrwałe wiercenie, kucie, wyburzanie mają być wykonywane w dni powszednie od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-19.00, sobota w godz. 9.00-16.00, a w niedzielę i święta jest całkowity zakaz prowadzenia robót budowlanych czy używania urządzeń mogących zakłócić spokój użytkowników mieszkań.”
Ale można też n---------c w w weekend o 20:30 jak
I napitalaja kopytkami po podłodze a pod nimi ludzie też chcieliby się wyspać.
Ale przecież to tylko dzieci (-‸ლ)