Wpis z mikrobloga

Problem z jęczeniem na grupie zniknął :). Ludzie na osiedlach są #!$%@?ęci mocno :)

@piotrlionel: nastepnym razem zamieszkaj w bloku w ktorym sa takie patonieogary jak ty
Normalni ludzie powinni mieszkac w jednym, nienormalni w drugim
  • Odpowiedz
20:30 i przez pięć minut wiercić nie można, bo kaszojad śpi, a jak dorośnie to latami codziennie będzie mordę darło i biegało w ta i wewta jak stado słoni. Kto w bloku z gówniakami mieszka ten się w cyrku nie śmieje.
  • Odpowiedz
@lubieczipsy_ 20:30 ? Pff ja mam zjebow którzy o 16 przychodzą i mówią że mamy mniej i ciszej chodzić, a jak w sobotę o 14 wiercilismy dwa otwory na kołki to nagrywali filmik i wysyłali do właścicielki mieszkania.
  • Odpowiedz
@lubieczipsy_: I dlatego lepiej mieszkać w domu xD Nie raz w nocy coś wierciłem, odkurzałem, przestawiałem itd. czasami tylko dziewczyna schodziła lekko w-------a, że co ja o---------m o trzeciej rano ale szybko ponownie zasypiała xD W bloku to by chyba cała klatka mnie nienawidziła xD
  • Odpowiedz
@lubieczipsy_ nie wiercilbym o 20:30, bo to za późno, w blokach zresztą są regulaminy w jakich godzinach można wykonywać takie prace, ale wrzucać zdjęcie dziecka to jest jakiś wyższy poziom xd
  • Odpowiedz
  • 0
@lubieczipsy_ to ja w piątek pojechałem trampkiem do paczkomatu zostawiłem włączone radio z kasetka t.love wracam do auta otwieram paczkę patrzę baba coś do mnie z kaszojadem się piłuje. Mówi czy ciszej nie mogę? mówię co jest dzień mogę sobie słuchać na głośności jakiej chce jak jak bym puścił disco z pola to byś chciała głośniej?
  • Odpowiedz