Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +9
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@fanmarcinamillera: Już pędzę zmniejszać dziesiątki tysięcy zdjęć żeby wstawić na wykop dla jakiegoś randoma żeby mu udowodnić, że jestem fotografem i umiem robić zdjęcia.
abstrahując od całej waszej rozmowy to zawsze beka z tego dolby atmos xdddd bo i niby co to ma znaczyć w telefonie z dwoma głośnikami? dolby atmos jest czystym marketingiem nie tylko w telefonach ale i nawet w grajbelkach xd
źródło: temp_file3223244018824506638
PobierzNiezła jakość nocnych fot jak na telefon - nie ma jakoś dużo szumu, widać detale. Ile naświetlane?
@fanmarcinamillera: Chcesz coś z lustrzanki? Łap.
źródło: burza 2
Pobierz@fanmarcinamillera: Coś ze sferycznej? Bierz.
źródło: ggggggggg
Pobierz@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: no w zasadzie to wlasnie 120hz i szybkie ladowanie też ma XD
@Kic3k: Musisz tez wziąć pod uwagę, że można przez jacka podłączyć słuchawki.
Daliby cos szybszego wreszcie
@Vaerlin: Chyba czegoś nie rozumiesz. To jest flagowiec od Xiaomi. Każda firma ma woje flagowce.