Aktywne Wpisy
pieknylowca +76
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004115
Pobierz
RenoJackson +135
Mojego dziadka z podejrzeniem udaru (nagły niedowład lewej kończyny górnej, dwa przebyte udary w wywiadzie) odesłali z jednego szpitala do drugiego transportem własnym, bo powiedzieli że tu nie mają neurologa. W drugim szpitalu z SORu kazali mu iść do przychodni. Pojechali do przychodni to z przychodni wystawili im skierowanie na SOR i wracają teraz na ten SOR, z którego ich wywalili.
Polska służba zdrowia, to jest naprawdę komedia. Czas do podania trombolizy
Polska służba zdrowia, to jest naprawdę komedia. Czas do podania trombolizy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@lukiboss: To nie chodzi o to żeby telefon robił za Ciebie zdjęcie tylko żeby użytkownik robił takie jakie chce. Dobry aparat to taki, który pozwala własnoręcznie ustawić ekspozycje a nie taki co robi i w trybie auto nakłada kolorowe filtry.
@kidi1: Wielki pan fotograf który myśli że w telefonie od ksiałomi jest choć 1% optyki Leica, przecież jak tak napisali to nie kłamią xD
źródło: tak_bylo
Pobierz@kidi1:
źródło: comment_1646432389jwpiu7v2bihIHLV7Y3dC5m
Pobierzby myśleć o dolby atmos potrzebujesz minimum 7 głośników (pomijajac suba) w tym dwa muszą być umieszczone na suficie,
to co masz w tablecie to rozbudowany equalizer nie dolby atmos xd
daj znać gdy usłyszysz z tego
@fanmarcinamillera: Zapomniałeś dodać, że to jest najdroższy model Xiaomi, a ten iPhone Pro za 6k to bazowy model, gdzie topowy będzie kosztować dwa razy tyle.
@Warcomx: A skąd wiesz jakie to jest duże?
źródło: IMG_6167
Pobierz