Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +230
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

@dwaemu: 1) Dobrze że nie dotrwał do drugiej tury 2) Z dudą by nie wygrał xD 3) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Serio szanuję Lewicę bardziej niż PiS i PO, bo mają swoje przekonania (choć debilne).
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tywin_Lannister: Wysmarowałeś głupi wpis na wykop, w którym używasz śmiesznych sformułowań typu "kaczyści", pokładasz wielkie nadzieje w rządzącej już dawno platformie, a potem udajesz że masz w------e xDD
Konfa sprzeda sie PiSowi po wyborach.
Konfa po wyborach nie pozwoli pisowi sformułować rządu, wybory beda powtorzone i konfa z lepszym wynikirm drozej sprzeda sie pisowi.
Kto mysli ze wywroca stolik, chyba nie obserwowal przypadku Kukiza.
Wiekszosc politykow PiS i Konfy mowi i mysli praktycznie to samo.
@Tywin_Lannister: rzygać się chce jak widzę, że neuropki bardziej skupiają się na konfederacji która dostanie max 10% niż na PiS które ma obecnie 35% w sondażach i wyprzedza KO o 7-8%
Albo wierzycie, że kredyt 0% na mieszkania jest świetnym rozwiązaniem problemu zbyt małej podaży w stosunku do popytu xD