Aktywne Wpisy

Afrobiker +119

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z kredytem i zmianami na rynku pracy? Ⓘ
Potrzebuję porady i pomocy w sprawie #nieruchomosci
Od dwóch lat mam mieszkanie w #krakow na spory kredyt. Niestety nie mogłem skorzystać z BK2% za to załapałem się na wysokie ceny. Nieważne.
Dzisiaj przebrała się miara. Zaczynają się masowe zwolnienia w #heineken. Póki co mnie nie dotkną, bo pracuję w IT. Natomiast to jest kwestia czasu. Ktoś
Potrzebuję porady i pomocy w sprawie #nieruchomosci
Od dwóch lat mam mieszkanie w #krakow na spory kredyt. Niestety nie mogłem skorzystać z BK2% za to załapałem się na wysokie ceny. Nieważne.
Dzisiaj przebrała się miara. Zaczynają się masowe zwolnienia w #heineken. Póki co mnie nie dotkną, bo pracuję w IT. Natomiast to jest kwestia czasu. Ktoś
Doradźcie, co robić i dlaczego.
- Kraków 41.8% (23)
- Wioska w Polsce B 50.9% (28)
- Inne (dlaczego?) 7.3% (4)

Siarkowska była u Ziobro w Solidarnej Polsce, Tyszka był w Kukiz 15 a Wipler wrócił do polityki po 7 latach
A w PiS był ostatni raz w 2013 roku, czyli w czasie gdy ta partia nie rządziła
Więc jesteś zwyczajnym kłamcą
@kx_keytinho: Konfederacja i prawdziwe prawybory prezydenckie kontra sztuczne wywalenie Kidawy z kandydatury w PO
To ta słynna demokracja?
@kx_keytinho: dlaczego tak brzydko mówisz o Tusku
A beton pisowski choćby stał nad grobem głosować pójdzie i moze ustawić kolejne 4 lata. Zresztą tak czy inaczej ustawi, bo nawet jeżeli opozycja wygra, to rząd będzie słaby, może nawet mniejszościowy. Żeby posprzątać po tych analfabetach będą potrzebne trudne decyzje, więc
Mordo, Konfederacja ma fajny program podatkowy, ale to oportuniści a do tego prorosyjscy szowinistyczni faszyzujący katonarodowcy. Jak też masz takie poglądy to spoko, tylko ich się nie wypieraj :))
@opewnieJerzy: może i by spróbowali zatrzymać TO szaleństwo, ale jak patrzę na ich listy wyborcze i wypowiedzi przedstawicieli, to jestem pewny, że rozpoczęliby niejedno inne szaleństwo.
A PO nie daje ci żadnej gwarancji że będzie rządziło dobrze i tak jak tego chcesz. Pozostaje mieć nadzieje. Ale z tą nieudolną polityką to pozostaną w opozycji do końca świata i jeden dzień dłużej.