Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +331
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
alexander-dantes +115

Nie, nie będzie koalicji z PiSem.
@opewnieJerzy: Nawet XDDDDDDD
Z deszczu pod rynnę
@controll: wy ślepi jesteście czy po prostu udajecie że to kłamstwo że konfa z pisem bardzo dobrze się dogadują
@opewnieJerzy: ten co od nich odszedł? Więc sumarycznie mają więcej niż sam PiS? Weź się nie ośmieszaj
w jaki sposób to ma przekonać ich do głosowania na tego, kogo ty byś chciał?
@opewnieJerzy: Konfa z korowaniem Jezusa na króla Polski i prowadzeniem ewidencji homoseksualistów
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tywin_Lannister:
Widzę kolega potrafi przewidywać przyszłość. Czy w związku z tym może mi kolega podać wygrywające numerki lotka na najbliższe losowanie?
Matka Boska Developerska będzie podwyższać ceny za metr.
@opewnieJerzy: zobaczysz te socjalistyczne bzdety jak 3x15 i likwidacje senatu XD
@LaurenceFass: Gdzie wady?