Aktywne Wpisy
wiskey +23
#programowanie #it #praca
Pracuje w IT i jestem wypalona zawodowo. Trafilam do pracy gdzie pracowali sami chlopi. Rozsylali sobie memy na firmowym czacie ze baby w IT niczego nie potrafia. Np. Ten mem kobiety która nie potrafi trzymać lutownicy.
Trafilam na juniora do pewnej firmy
Niczego sie nie nauczylam bo kolesie podchodzili do mnie jak do jeza - baba nic nie potrafill. Jak cos mi tlumaczyli to nie wdawali sie w szczegoly
Pracuje w IT i jestem wypalona zawodowo. Trafilam do pracy gdzie pracowali sami chlopi. Rozsylali sobie memy na firmowym czacie ze baby w IT niczego nie potrafia. Np. Ten mem kobiety która nie potrafi trzymać lutownicy.
Trafilam na juniora do pewnej firmy
Niczego sie nie nauczylam bo kolesie podchodzili do mnie jak do jeza - baba nic nie potrafill. Jak cos mi tlumaczyli to nie wdawali sie w szczegoly

prismo +255
Zauważyliście, że jak jadąc autem przepuścicie na przejściu dla pieszych chłopa to w 60-70% przypadków Wam podziękuje skinieniem głową czy machnięciem ręką, a gdy jest to kobita to w ~70% nie będzie żadnej reakcji? xD
#p0lka #takaprawda
#p0lka #takaprawda
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
Nie, nie będzie koalicji z PiSem.
W #!$%@? już mam dyskusję z wami, konfiarskie boty
Próbowałem 5 lat do was dotrzeć - nie da się
@opewnieJerzy: Nawet XDDDDDDD
Z deszczu pod rynnę
@controll: wy ślepi jesteście czy po prostu udajecie że to kłamstwo że konfa z pisem bardzo dobrze się dogadują
@Tywin_Lannister:
KO/PO to Ci tutaj euro wprowadzi.
Poza tym przespałeś chyba ostatnie 15 lat odnośnie ich programu.
@opewnieJerzy: ten co od nich odszedł? Więc sumarycznie mają więcej niż sam PiS? Weź się nie ośmieszaj
w jaki sposób to ma przekonać ich do głosowania na tego, kogo ty byś chciał?
@opewnieJerzy: Konfa z korowaniem Jezusa na króla Polski i prowadzeniem ewidencji homoseksualistów
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tywin_Lannister:
Widzę kolega potrafi przewidywać przyszłość. Czy w związku z tym może mi kolega podać wygrywające numerki lotka na najbliższe losowanie?
Matka Boska Developerska będzie podwyższać ceny za metr.
@opewnieJerzy: zobaczysz te socjalistyczne bzdety jak 3x15 i likwidacje senatu XD
@LaurenceFass: Gdzie wady?