mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
W pierwszą rocznicę związku zebrało nas na wspomnienia i różowy powiedział mi że na początku nie podobałem się jej bo ona gustuje w innym typie (nie dopytywałem jakim) ale miałem zajebisty charakter i to mnie do niej przyciągneło. Zapytała co mi się spodobało w niej to powiedziałem że tak samo jak u niej. Że dla mnie ważniejszy jest charakter niż wygląd. Teraz nie odzywa się do mnie drugi dzień a ja nie wiem o co chodzi. Gdzie tu logika. Ja wiem że nie jestem jakiś przystojniak, ona też nie jest modelką. To chyba dobrze że dobraliśmy się idealnie charakterami bo to bardziej od nas zależy i wg mnie lepiej dostać komplement na temat charakteru (na który mamy wpływ) niż wyglądu.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

19
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
cebekk
@mirko_anonim: Nie doszukuj się logiki u kobiet. A fochy z czasem Ci się spodobają, bo tylko wtedy nie mielą jęzorami 24/7
77
null_ptr
null_ptr
@mirko_anonim zrobiła ci shittest i oblaleś
37
Aldehyd_Glutarowy
@mirko_anonim: bo to działa tylko w jedną stronę, kobieta może powiedzieć brzydkiemu, że jest brzydki, ale kiedy to on powie jej, że jest brzydka, to nawet jak jest - to jest to obraza.
15
W.....l
W.....l
@null_ptr: Raczej właśnie zdał. Reakcja właściwa na durne gierki.

Lepszym byłoby chyba tylko odpowiedzenie od razu z uśmiechem od ucha do ucha: "Co ty p--------z mała?".

Wkurzyła by się grubo, tj. egzamin na nie miękkiego szona zdany.
9
I.....o
I.....o
@Rudz1elec:
Kobiety "nie podobałes mi się" jest trochę inne niż faceta.
Mi się nie podoba Brad Pitt, ale to nie oznacza, że brzydki. Może by mnie kupił charakterem (xD to tylko analogia, bez spiny)
Za to żaden facet nie powiedziałby, że Angelina Jolie mu się na początku nie podobała, ale później zaczęła się podobać. Bo facetom podoba się każda niebrzydka kobieta. Więc zabrzmiało, jakby dziewczyna opa była zwyczajnie nieatrakcyjna,
8
yannikto
@null_ptr: oblał czy wygrał? Bo okazało się że to laska na problem( ͡° ͜ʖ ͡°)
7
Kitku_Karola
@mirko_anonim po prostu socjalizacja dzieci. Dziewczynkom się wmawia ze musza być piękne a chłopcom ze musza mieć charakter. Wiec jakby Ci powiedziała ze od zawsze wiedziała ze nie może na Ciebie liczyć ale ze byłeś przystojny to jest z Tobą to byś pewnie tez strzelił focha albo po prostu poczuł sie zagrożony ze ta relacja w każdej chwili może sie skończyć.
7
U.....k
To chyba dobrze że dobraliśmy się idealnie charakterami

@mirko_anonim: oczywiście że dobrze, ale widzisz... kobiece podwójne standardy są zbyt mocno zakorzenione w kobietach :p

przykład to durne tłumaczenie Invisibilibli, z kilu postów powyżej :p
One mają prawo tak napisać, mężczyzna
6
s.....u
s.....u
@Kitku_Karola: @Echo225 @Invisiblinio Baby jak zwykle odklejone od rzeczywistości. Faceta mniej boli jak się go uderzy, mniej go boli jak się powie że w sumie to nie jest ładny i ci się nie podobał. Bo to nie są dla was ludzie.
6
Login_login
Login_login
To chyba dobrze że dobraliśmy się idealnie charakterami

@mirko_anonim: Jak widać i na tej podstawie dobrze się nie dobraliście.
5
woskrosenie
woskrosenie
Teraz nie odzywa się do mnie drugi dzień

@mirko_anonim: i co, źle ci z tym? masz spokój, odpal sobie gierkę czy co tam innego robisz. Ona zobaczy że to nie działa i sama na zgodę wskoczy ci do łóżka, kwestia czasu. Logiki tu się nie doszukuj bo jej tu nie ma
5
U.....k
Za to żaden facet nie powiedziałby, że Angelina Jolie mu się na początku nie podobał

@Invisiblinio: mi sie nie podoba

jest zbyt sztuczna. tak samo doda. jeśli nie mają naprawde ciekawego charakteru to nie tknąłbym ich nawet jakby mi kazali :p
5
Hejkapi
Hejkapi
wyszlo, ze jest brzydka. its over
4
I.....o
I.....o
@mirko_anonim: Ale zdupiłeś
3
Kitku_Karola
@sepuqqu nigdzie nie napisałam ze kogokolwiek coś mniej lub bardziej boli xD wytłumaczyłam opowi możliwość dlaczego tak sytuacja się mogła potoczyć i tyle. Może miałam racje a może nie. Często widzę rodziców co mówią do chłopca nie płacz jak baba a do dziewczynki nie płacz bo będziesz brzydko wyglądać , co niestety siada wielu ludziom w psychice i później może się objawiać w sytuacji jak u opa ze jego chyba aż
3
Echo225
@Kamokamo: Kobieta zawsze chce usłyszeć od swojego faceta w pierwszej kolejności, że mu się podoba fizycznie, dopiero potem że charakter. Nawet, jeśli on jej co 2 dni o tym przypomina, to i tak w kluczowym momencie- kiedy pyta, chce usłyszeć to jeszcze raz:)
2
M.....v
M.....v
@mirko_anonim: Skoro tak wyglądała reakcja to chyba nie taki zajebisty charakter xD
1
U.....k
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
choochoomotherfucker
A fochy z czasem Ci się spodobają, bo tylko wtedy nie mielą jęzorami 24/7

@cebekk: To ja chyba nie jestem kobietą, bo już nie raz słyszałam od różnych osób (od facetów też), że mało mówię, pytanie, dlaczego mało się odzywam i że mam coś powiedzieć (・へ・)
1