Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W pierwszą rocznicę związku zebrało nas na wspomnienia i różowy powiedział mi że na początku nie podobałem się jej bo ona gustuje w innym typie (nie dopytywałem jakim) ale miałem zajebisty charakter i to mnie do niej przyciągneło. Zapytała co mi się spodobało w niej to powiedziałem że tak samo jak u niej. Że dla mnie ważniejszy jest charakter niż wygląd. Teraz nie odzywa się do mnie drugi dzień a ja nie wiem o co chodzi. Gdzie tu logika. Ja wiem że nie jestem jakiś przystojniak, ona też nie jest modelką. To chyba dobrze że dobraliśmy się idealnie charakterami bo to bardziej od nas zależy i wg mnie lepiej dostać komplement na temat charakteru (na który mamy wpływ) niż wyglądu.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Teraz nie odzywa się do mnie drugi dzień

@mirko_anonim: i co, źle ci z tym? masz spokój, odpal sobie gierkę czy co tam innego robisz. Ona zobaczy że to nie działa i sama na zgodę wskoczy ci do łóżka, kwestia czasu. Logiki tu się nie doszukuj bo jej tu nie ma
  • Odpowiedz
@Rudz1elec:
Kobiety "nie podobałes mi się" jest trochę inne niż faceta.
Mi się nie podoba Brad Pitt, ale to nie oznacza, że brzydki. Może by mnie kupił charakterem (xD to tylko analogia, bez spiny)
Za to żaden facet nie powiedziałby, że Angelina Jolie mu się na początku nie podobała, ale później zaczęła się podobać. Bo facetom podoba się każda niebrzydka kobieta. Więc zabrzmiało, jakby dziewczyna opa była zwyczajnie nieatrakcyjna,
  • Odpowiedz
Za to żaden facet nie powiedziałby, że Angelina Jolie mu się na początku nie podobał

@Invisiblinio: mi sie nie podoba

jest zbyt sztuczna. tak samo doda. jeśli nie mają naprawde ciekawego charakteru to nie tknąłbym ich nawet jakby mi kazali :p
  • Odpowiedz
To chyba dobrze że dobraliśmy się idealnie charakterami

@mirko_anonim: oczywiście że dobrze, ale widzisz... kobiece podwójne standardy są zbyt mocno zakorzenione w kobietach :p

przykład to durne tłumaczenie Invisibilibli, z kilu postów powyżej :p
One mają prawo tak napisać, mężczyzna
  • Odpowiedz