Aktywne Wpisy

prawiczek92 +4
Jak dalem gumę na włosy to wyglądam starzej a wy jak uważacie #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde

deiceberg +3
#przegryw #sex #pytaniedoeksperta
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
#nieruchomosci #mieszkanie #finanse
Moim zdaniem problem narzekających wykopków leży gdzie indziej. Po prostu myślą, ze innym wszystko przychodzi łatwo i nie chcą włożyć wymaganej pracy. Stąd tyle postów o drogich mieszkaniach, roszczeniowych Polkach itp. Zamiast zrobić coś ze swoim życiem, to oni od lat narzekają i patrzą
Polska A, rozbudowany i chlonny rynek pracy i mieszkania po 4k/m^2?
Jedynie mieszkania trochę droższe w pierwotnym niż u autora postu.
Ale generalnie pełna zgoda. Nie wyobraz sobie życia w metropolii
na śląsku może i tak, w takim #krosno około 40k mieszkańców mieszkania koło 7k za 1m2.
Nie generalizujmy.
Są miasta wojewódzkie "pozytywne" i "negatywne", tak samo i powiatówki. Co innego satelita Wrocławia, a co innego powiatówka podlaska, przy granicy z głodną Litwą.
Wbrew wyobrażeniom wykopowej śmietanki nie wszyscy pracują zdalnie w IT i mogliby zarabiać z każdego miejsca na świecie
@patryk_66: W listopadzie 2019 to i w centrum Wrocławia były po 7k/m2
Wliczanie powierzchni komórki do powierzchni mieszkania XDDDD
@pp93: no super, ale twoje oszczędności tracą na wartości miesiąc po miesiącu, miałeś odłożone 50k i sobie myślałeś że zaraz będziesz miał na wkład własny, a przez inflację stoisz w miejscu mimo że kwota oszczędności teoretycznie się zwiększa, a wypłata niekoniecznie goni w tym samym tempie.
@miekki_am: Stary dlaczego po prostu się nie przeprowadzisz, nie weźmiesz kredytu...
A ciebie nic nie łączy z miejscem, w którym żyjesz od wielu lat?
Mieszkałem w mieście gdzie żyje
Niestety przez centralizację Polski i słabą infrastrukturę drogową