Aktywne Wpisy

wilk633 +773
#kpo od 18 roku życia zapieprzam żeby mieć coś w życiu a inni dostają wielokrotność moich życiowych zarobków w dotacjach od państwa i rozpieprzają to na jachty i kawalerki
Nie chce mi się żyć ,na co ja się w ogóle staram?wyjeżdżam z tego korwidolka
Nie chce mi się żyć ,na co ja się w ogóle staram?wyjeżdżam z tego korwidolka

badhunt +499
Swoją drogą to też spoko, że te dane są dostępne i każdy może łatwo sprawdzić i ocenić na co idą publiczne środki. A nie jak za pisu fundacje i instytuty z d--y, wszystko pod stołem, poza budżetem a na pytania o udzielenie informacji publicznej odmowy xD #kpo

#nieruchomosci #mieszkanie #finanse
Polska A, rozbudowany i chlonny rynek pracy i mieszkania po 4k/m^2?
Jedynie mieszkania trochę droższe w pierwotnym niż u autora postu.
Ale generalnie pełna zgoda. Nie wyobraz sobie życia w metropolii
na śląsku może i tak, w takim #krosno około 40k mieszkańców mieszkania koło 7k za 1m2.
Wbrew wyobrażeniom wykopowej śmietanki nie wszyscy pracują zdalnie w IT i mogliby zarabiać z każdego miejsca na świecie
@patryk_66: W listopadzie 2019 to i w centrum Wrocławia były po 7k/m2
Wliczanie powierzchni komórki do powierzchni mieszkania XDDDD
@pp93: no super, ale twoje oszczędności tracą na wartości miesiąc po miesiącu, miałeś odłożone 50k i sobie myślałeś że zaraz będziesz miał na wkład własny, a przez inflację stoisz w miejscu mimo że kwota oszczędności teoretycznie się zwiększa, a wypłata niekoniecznie goni w tym samym tempie.
@miekki_am: Stary dlaczego po prostu się nie przeprowadzisz, nie weźmiesz kredytu...
A ciebie nic nie łączy z miejscem, w którym żyjesz od wielu lat?
Mieszkałem w mieście gdzie
Niestety przez centralizację Polski i słabą infrastrukturę