Aktywne Wpisy

WielkiNos +222
3 facetów jechało po zmroku przez wieś Błonie niedaleko Warszawy. Wjechali w znajdująca się na pasach 22 letnią kobietę w ciąży. Uciekli nie udzielając jej pomocy. Auto ukryli w garażu. Kobieta i dziecko zmarli w szpitalu.
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to

źródło: temp_file3201375835518425301
Pobierz
wez_idz_sobie +152
Dajcie to w gorące, żeby społeczeństwo wiedziało
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki
#nieruchomosci #mieszkanie #finanse
Moim zdaniem problem narzekających wykopków leży gdzie indziej. Po prostu myślą, ze innym wszystko przychodzi łatwo i nie chcą włożyć wymaganej pracy. Stąd tyle postów o drogich mieszkaniach, roszczeniowych Polkach itp. Zamiast zrobić coś ze swoim życiem, to oni od lat narzekają i
Polska A, rozbudowany i chlonny rynek pracy i mieszkania po 4k/m^2?
Jedynie mieszkania trochę droższe w pierwotnym niż u autora postu.
Ale generalnie pełna zgoda. Nie wyobraz sobie życia w metropolii
na śląsku może i tak, w takim #krosno około 40k mieszkańców mieszkania koło 7k za 1m2.
Nie generalizujmy.
Są miasta wojewódzkie "pozytywne" i "negatywne", tak samo i powiatówki. Co innego satelita Wrocławia, a co innego powiatówka podlaska, przy granicy z głodną Litwą. Augustów?
Nawet
Wbrew wyobrażeniom wykopowej śmietanki nie wszyscy pracują zdalnie w IT i mogliby zarabiać z każdego miejsca na świecie
@patryk_66: W listopadzie 2019 to i w centrum Wrocławia były po 7k/m2
Wliczanie powierzchni komórki do powierzchni mieszkania XDDDD
@pp93: no super, ale twoje oszczędności tracą na wartości miesiąc po miesiącu, miałeś odłożone 50k i sobie myślałeś że zaraz będziesz miał na wkład własny, a przez inflację stoisz w miejscu mimo że kwota oszczędności teoretycznie się zwiększa, a wypłata niekoniecznie goni w tym samym tempie.
@miekki_am: Stary dlaczego po prostu się nie przeprowadzisz, nie weźmiesz kredytu...
A ciebie nic nie łączy z miejscem, w którym żyjesz od wielu lat?
Mieszkałem w mieście gdzie
Niestety przez centralizację Polski i słabą infrastrukturę