Aktywne Wpisy

Co w sytuacji, kiedy kobieta zarabia więcej w związku? Jak się z tym czujecie?
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
Jaka różnica zarobków między kobietą a mężczyzną może doprowadzić do rozpadu związku:
- 1-2 k 28.1% (201)
- 3-4 k 10.5% (75)
- 5-7 k 12.3% (88)
- 8-10 k 5.3% (38)
- powyżej 10 k 43.9% (314)

Ukiss +95
Perełki z rejestru PESEL, część 2!
Męskie:
* Luidżi (2 osoby)
* Leczysław (6)
* Stanimierz (2)
Męskie:
* Luidżi (2 osoby)
* Leczysław (6)
* Stanimierz (2)

Mirki jakie macie doswiadczenia z #terapia ?
Mam wrazenie ze od miesiaca dopadla mnie #depresja albo wypalenie zawodowe
Mam ulozone zycie, 33 lata, a nagle dopadl mnie taki bezsens, brak checi do czegokolwiek, zaczalem nie lubic swojej pracy (bez wiekszego powodu) itp.
Czy ktos moglby polecic kogos w #warszawa?
#psychologia #pytanie #kiciochpyta #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Przecież to co się z tobą dzieje jest normalne, każdy ma dosyć. Jak masz iść do terapeuty i w-----ć 300 czy 500 zł to napiszę ci to, co on ci powie.
- No, no, mireczku, wyczuwam w tobie mocną frustracje spowodowaną stagnacją życiową, stoisz w miejscu i się nie rozwijasz, męczy cię to, znajdź sobie jakieś hobby, poszukaj, zainteresuj się czymś więcej niż samą pracą, spotykaj się częściej ze znajomymi,
To dokładnie jak u mnie. 4 psychiatrów, 3 terapeutów, każdy inna teoria co mi może być i żadna się nie sprawdziła. Ostatecznie olałem tych wszystkich szamanów i muszę radzić sobie sam, skoro pomoc systemu właściwie nie istnieje.