Aktywne Wpisy

M83_ +8
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +56
źródło: 1000000093
Pobierz

Wszystko byłoby super, gdyby nie fakt, że ubzdurałem sobie mieć po perfumy na każdą porę roku i okoliczność. Czuje, że czegoś tutaj brakuje (rozsądku?)... Co byście mi doradzili i jak u Was wygląda podejście do tego tematu? Oto moja lista ulubionych perfum:
Wiosna:
- Tom Ford - Beau de Jour
- Essential Parfums - Bois Imperial
Lato:
- Nautica - Voyage
- (?)
Jesień:
- Dior - Homme Intense
- Dior - Eau Sauvage Parfum 2017
- Mancera - Intense Cedrat Boise
Zima:
- Azzaro - The Most Wanted Parfum
- Jean Paul Gaultier - Ultra Male
Chętnie przeczytam o Waszych próbach odejścia od perfumowego szału zakupowego i sposobach redukcji do kilku zapachów.
P.S. Nie potrafię się ograniczyć tak jak Jeremiasz przykazuje, czyli tylko do zapachu świeżego, słodkiego i oficjalnego XD To dla mnie za mało, zbyt bardzo polubiłem to hobby.
#perfumy
źródło: wykop
Pobierzuważam że twój sposób na posiadanie zakupów jest bardzo rozsądny i fajne wybory masz ale wywaliłbym nautice voyage na rzecz jakiegoś innego świeżaka na lato przez jej okropne parametry, chyba że na tobie trzyma dobrze to wtedy super
1.Bois Imperial
2.MAB Ganymede
3.Nishane Hacivat
4.Dior Fahrenheit EDT
5. Szukam jakiegoś slodziaka na zimę/chłodniejsze wieczory, ale jeszcze nie znalazłem takiego który by mnie zadowolił, jak znajdę to myślę że na tej 5 bym objechał.
Jesień/Zima:
Dior Homme Parfum (potężny zawodnik)
TF Ombre
chyba że to ja tak jestem uprzedzony do nautici, wszędzie zachwalają a to w sumie całkiem dobry zapach ale z parametrami wody
U mnie to wygląda obecnie tak:
Wiosna - Versace Dylan Blue, Armaf CDNIM EDP
Lato - Versace Man Eau Fraiche (polecam mocno, nawet parametry pozytywnie mnie zaskoczyły), Rasasi Hawas (to rownież moja osobista topka, także pod względem parametrów)
Jesień - JPG Le
Dzięki!
jakbym miał stworzyć sobie zestaw po flakonie na każdą okazję/porę roku, to by było pewnie coś takiego:
wiosna: ysl y edp
lato: chanel allure homme sport
jesień: dior
absolutley ma oprócz wanilii i kasztanów nutę rumu i super mi to siedzi w okresie świąteczno/noworocznym no i najbardziej mi się podoba z tych które próbowałem, czyli podstawowej wersji, absolutley i intensely, choć wszystkie są fajne