@adam-kwiatkowski666 tbh nie napisała tu niczego dziwnego, ewentualnie może do tych min. 180 cm można się przyczepić, chociaż ja też wolę wysokie kobiety niż karły, więc nie oceniam.
Jedyny redflag tutaj to ten demiseksualizm. Jakos mam doswiadczenie, ze jak laska pisze o demiseksualizmie/sapioseksualizmie to jest wrecz przeciwienstem tego, sama reprezentuje bardzo kiepski poziom intelektualny a to troche takie powiedzenie pokatnie 'jestem bardzo inteligetna i Ty tez musisz taki byc' a skladnia opisu tego nie przedstawia...
@czuczupikczu: demiseksualizm nie ma nic wspólnego z inteligencją czy pociągiem do intelektu
@adam-kwiatkowski666: Jakie wymagania, sama ma gówn0 do zaoferowania, ale szuka księcia z bajki. I znając polskie standarty cuckoldztwa już jest 10 chętnych...
@Limonene: bez znaczenia, wszelkie takie hasla, ze ciagnie ja do intelektu / emocji zwykle swiadcza, ze sama ma w tym braki. Przerabialem juz to parokrotnie niestety :( raczej o takich sprawach sie nie pisze otwarcie
źródło: IMG_1768
Pobierz@czuczupikczu: Toksyczny babsztyl.
@czuczupikczu: demiseksualizm nie ma nic wspólnego z inteligencją czy pociągiem do intelektu
@irolslozok: gdzybkonieta urodzi w wieku 17 lat i córcia pójdzie jej śladem, to tak jest.
Znałem 34 letnią babcię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Limonene: to nic innego jak pociąg do pewnej części ciała mężczyzny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lexico: też nie, ale wiem, że to wam lepiej pasuje do narracji