Aktywne Wpisy

kontos_stelio +87
W ogóle jak dla mnie zawodowa armia to jest jakiś nieśmieszny żart XD czyli tak, w czasach pokoju ci ludzie dostaja:
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)

Crisu +62
Oddajesz prawie 50% procent w podatkach, masz najdroższe mieszkania i kredyty hipoteczne w Europie. Na wizytę u lekarza specjalisty czekasz min pół roku.
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

źródło: IMG_1768
Pobierzźródło: IMG_1767
PobierzXD
źródło: images
PobierzWidziałem ją z pół roku temu, dałem OD RAZU w lewo.
40 lat, rozwódka, min. 180 m, chce mieszkać w domku pod lasem i seksu raczej nie będzie
Deal życia.
bo ja rozumiem ktoś okresowo zakłada bo był w związku czy nie korzystał, ale jak dziewczyna np w 2023r ma takie same fotki jakie miała w 2017r no to sorry.
źródło: kiedy-kobiety-mowia-ze-kazda-ma-inny-gust-i-lubi-inny-rodzaj-faceta-tak-naprawde-lubia-samych-przystojnych
Pobierz@lexico: Chwila, to ona NIE MA
@girlsjustwannahavefun: beka polega na tym, że jak facet zakłada prosty warunek - nie bądź gruba - to jest mega oburzenie, że jakim prawem może stawiać warunki, że powinien szukać kogoś "ze swojej ligii", a tutaj kobieta jeżdżąca na wózku chce by facet miał 1.8m. Po co jej? Niech szuka ze swojej ligii. Ona siedząc na wózku pewnie nie ma więcej niż 1,5m więc spokojnie chłop 1,7