Aktywne Wpisy

szcz33pan +2392
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
tomasztomasz1234 +782
Polski lekarz, gdy zobaczy zarobki w bogatej Szwecji xDDD
#polska #lekarski #lekarz100k #konowalposting #ciekawostki #zarobki #ekonomia #szwecja #emigracja
#polska #lekarski #lekarz100k #konowalposting #ciekawostki #zarobki #ekonomia #szwecja #emigracja
źródło: polskilekarzszwecja
Pobierz

#tarnow
źródło: image
Pobierzczy to Amarena?
Czy pół litra pękło?
nigdy nie zrozumiem jak się można tak zbeić, żeby spać na chodniku.
Nawet jak już mi się udało do takiego stanu doprowadzić kilka razy w życiu to zawsze byłem z kimś kto mnie ogarnął. Polecam.
źródło: IMG_8030
PobierzJakbym już był tak bardzo pijany i z dala od domu to bym się nie doprowadził aż do takiego stanu, a jeśli to bym kimał w krzakach a nie jak menel na ławce i chodniku - obok jest zieleń i jest ciepło.