@davidero69: każdy ma prawo mieć swoje preferencje. Masz prawo nie chcieć grubej. Ona ma prawo mieć ogromne wymagania. Inna kwestia jest, ze zapewne wie ze może nikt ich nie spełnić śle to jej problem :)
imo sam opis nie jest jakis tragiczny tylko zle wyrazony w slowach,
Ja się całkowicie zgadzam, jak każdy człowiek ma prawo mieć wymagania. Śmieszy mnie jedynie "demiseksualna" Może i faktycznie jest "demiseksualna" nie wiem, ale mnie to śmieszy
@davidero69: tylko ze jak różowa napisze ze woli jak typ ma 180 i włosy na głowie to to prawo do własnego zdania już nie obowiązuje co, Miras ( ͡°͜ʖ͡°)
@girlsjustwannahavefun: dlaczego nie obowiązuje? Znowu zaczynasz przekręcać kota ogonem jak w innych wpisach. Zapytałaś "NIE WIEM Z CZEGO BEKA" to ci wyjaśniłem, ze baba stawia - moim zdaniem - absurdalne wymagania względem swoich możliwości. Gdyby w tym przypadku płeć była zamieniona, to takiego chłopa widłami by goniono. Co więcej, gdy chłop stawia jeden prosty warunek np. bez dzieci ALBO szczupła (albo to nie oraz) to jest natychmiast wyśmiewany, że co on
jak dziewczyna np w 2023r ma takie same fotki jakie miała w 2017r no to sorry
@r5678: cfaniary :) wstawiają pierw zdjęcia sprzed 5-10 lat, a póxniej coraz aktualniejsze i jak nie przewiniesz do końca, to się możesz grubo zdziwić jak zobaczysz babcię 30+ na spotkaniu
@adam-kwiatkowski666: 180 cm to nie jest jakieś wygórowane wymaganie przy obecnych wzroście mężczyzn - raczej niewiele jest kobiet, które mając do wyboru małego czy wysokiego, wybierze niskiego faceta
@adam-kwiatkowski666: @lexico to może być bardzo uczciwy albo bardzo roszczeniowy profil, jeśli sama ma 180. To ma to sens jeśli yo karakan 152 to jest roszczeniowa. Domek to pewnie takie wielkie jej marzenie na przyszłość może ma już nawet działkę kupione, a nie koniecznie ze szuka chłopa z domem. Demi seksualna znaczy ze daje ale najpierw musi się przyzwyczaić
Ja się całkowicie zgadzam, jak każdy człowiek ma prawo mieć wymagania.
Śmieszy mnie jedynie "demiseksualna"
Może i faktycznie jest "demiseksualna" nie wiem, ale mnie to śmieszy
Zapytałaś "NIE WIEM Z CZEGO BEKA"
to ci wyjaśniłem, ze baba stawia - moim zdaniem - absurdalne wymagania względem swoich możliwości. Gdyby w tym przypadku płeć była zamieniona, to takiego chłopa widłami by goniono. Co więcej, gdy chłop stawia jeden prosty warunek np. bez dzieci ALBO szczupła (albo to nie oraz) to jest natychmiast wyśmiewany, że co on
@graf_zero: ona do związku wnosi siebie
typowa p0lka jest typowa
@Anoniemamowy: musi być wysoki, bo będzie pchał wózek, a niski nie da rady ¯\(ツ)/¯
@r5678: cfaniary :) wstawiają pierw zdjęcia sprzed 5-10 lat, a póxniej coraz aktualniejsze i jak nie przewiniesz do końca, to się możesz grubo zdziwić jak zobaczysz babcię 30+ na spotkaniu
Może laska jest bogata?
( ͡º ͜ʖ͡º)
Domek to pewnie takie wielkie jej marzenie na przyszłość może ma już nawet działkę kupione, a nie koniecznie ze szuka chłopa z domem. Demi seksualna znaczy ze daje ale najpierw musi się przyzwyczaić
@MrSzakal: akurat sensowny argument jesli ma psa, nie wiem z czego beka