Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +380
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz
Krzewiciel_prawdy +127
Jaka jest realna wartość wszystkiego? ¯\(ツ)/¯
#ekonomia #kiciochpyta #finanse #gospodarka #gielda #prawosturgeona #pareto
#ekonomia #kiciochpyta #finanse #gospodarka #gielda #prawosturgeona #pareto
źródło: 150cd220d57550b1bbab4251b0c1065e7e371f60c146bf4afca5539f4338ae36
Pobierz

źródło: IMG_1768
PobierzJa się całkowicie zgadzam, jak każdy człowiek ma prawo mieć wymagania.
Śmieszy mnie jedynie "demiseksualna"
Może i faktycznie jest "demiseksualna" nie wiem, ale mnie to śmieszy
Zapytałaś "NIE WIEM Z CZEGO BEKA"
to ci wyjaśniłem, ze baba stawia - moim zdaniem - absurdalne wymagania względem swoich możliwości. Gdyby w tym przypadku płeć była zamieniona, to takiego chłopa widłami by goniono. Co więcej, gdy chłop stawia jeden prosty warunek np. bez dzieci ALBO szczupła (albo to nie oraz) to jest natychmiast wyśmiewany, że co
@Anoniemamowy: musi być wysoki, bo będzie pchał wózek, a niski nie da rady ¯\(ツ)/¯
@r5678: cfaniary :) wstawiają pierw zdjęcia sprzed 5-10 lat, a póxniej coraz aktualniejsze i jak nie przewiniesz do końca, to się możesz grubo zdziwić jak zobaczysz babcię 30+ na spotkaniu
Może laska jest bogata?
( ͡º ͜ʖ͡º)
@MrSzakal: akurat sensowny argument jesli ma psa, nie wiem z czego beka