Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +274
Czaicie że Sylwia Peretti robi objazd po mediach z książką o śmierci syna, a przy okazji próbuje przepisać rzeczywistość i rozmyć odpowiedzialność za to co się stało xD Nagle jazda po alkoholu i zapI3rdalanie po mieście to wypadek, a winni są wszyscy albo nikt, łącznie z pieszym. Serio taka narracja ma przejść bo przecież żałoba. Najbardziej obrzydliwe jest to, że cała ta tragedia została przerobiona na content i kampanię promocyjną, łącznie z
źródło: image
Pobierz
RebornAnimal +45

Jak prawidłowo rozwiązać wewnętrzny konflikt pomiędzy czymś, co wydaje się silną i niezbywalną* potrzebą emocjonalnej i fizycznej bliskości w formie bycia w monogamicznym związku z dziewczyną, a generalną niechęcią do dziewczyn? Niechęć nie przybiera formy agresji czy mizoginii, a wiąże się z opartą o poważne, naukowe źródła świadomością kobiecej natury, trendów i dynamik międzypłciowych, szczególnie wrogich w aktualnym społecznym i technologicznym kontekście.
Jako facet 6/10 nie jestem już w stanie się prawdziwie zakochać, ale nie będąc w związku, czuję dyskomfort i pustkę pomimo jasno sprecyzowanych wartości i pasji. Gdyby to było wykonalne, najchętniej nie wchodziłbym w interakcje z większością kobiet (ciągle nie życząc im źle). Jednocześnie nie mogę wyzbyć się pragnienia takiej formy kobiecej miłości, która nie może dla mnie zaistnieć.
_*Mężczyźni w różnym stopniu mogą walczyć z ww. potrzebą, ale z nią jest tak samo jak ze sportem: niektórzy są w stanie nie ćwiczyć przez tydzień, a są tacy, którzy są chorzy, jeśli nie wykonają energicznych ćwiczeń po kilku godzinach bezczynności. Niestety, wylosowałem wysoką zależność od "bluepillowej" miłości. Jak żyć? _
#s--s #zwiazki #redpill #blackpill #mgtow #psychiatria #psychologia #psychoterapia #terapia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: a8e24883abc9438b5616d7ad1a5551aa
Pobierz1) Zaakceptować swoją w 100% naturalną potrzebę.
2) Porzucić #blackpill.
3) Prawdopodobnie przebyć trudną i wyczerpującą drogę w Twoim przypadku
4) Profit