Poemat
281 565 + 202 = 281 767

dwie paki sub 6h done
pozdrawiam Wykopka, który mnie wyprzedził jak sobie jechałem na luzaczku 38km/h (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

#rowerowyrownik #szosa #rower

Skrypt | Statystyki
103
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
TypowyXD
TypowyXD
@Poemat: W PŁASKOPOLSCE TO KAŻDY UMIE TU NIE MA CZYM SIĘ CHWALIĆ, POJEDŹ W GORY TO ZOBACZYSZ CO TO KOLARSTWO AMATORZE NA TANIM ROWERZE Z DECATHLONU #pdk
104
mmichal
mmichal
@TypowyXD: tyle się płaskopolszczanin naczyta o tych mitycznych górach że zbroja pełna i zakwasy już w pociągu, a później się okazuje że nie jest źle bo u nas ustawka to 2-3h ciężkiej pracy, a w tych górach to 10 minut podjazdu i czekanie na grupę, zjazd bez pedałowania i znowu 10 minut, 5 minut czekania zjazd i znowu... #pdk
45
Poemat
@TypowyXD: chudy górski szczur be like:

7km/h wiatr od boku

KU*WA JAK WIEJE, ZARAZ MNIE DO ROWU WYPIE*DOLI
13
mmichal
mmichal
jak nigdy tam nie byłem

@TypowyXD: 'byłem na agrykoli! więc wiem co to góry :)
11
TypowyXD
TypowyXD
@mmichal: No oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) górskie cwaniaki na przełożeniu 34-30 mówią jakie to góry nie są ciężkie i co ja mogę o nich wiedzieć jak nigdy tam nie byłem XD.
Tymczasem Grubas przez 6h non stop ładuje w pedały i średnia 280W XDDDD
NO ALE INTERWAŁY W GÓRACH NA LEKKICH PRZEŁOŻENIACH CIĘŻSZE
6
j.....k
@TypowyXD: bo gruby nie p------i tylko ciężko trenuje w przeciwieństwie do virgin zwiedzaczy górek i entuzjastów szukania 150g oszczędności na pancerzach
@Poemat: bidony w jednolitym kolorze, ładnie się ta Twoja proca prezentuje
2
Poemat
@i-marszi: Bądźmy precyzyjni i zacznijmy trenować ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ps. różnica między mną a facetem na kozie to jest około 80w, sprawdzałem w tamtym tygodniu na przejażdżkach z kozokochankami
2
Poemat
@OscarDeLaRenta: No dobrze, to stan obok kogoś kto wazy stówkę i będzie po względnie płaskiej trasie jechał 280w, natomiast Ty zapodawaj 160(?)w. Pokaż proszę potem na więcej niż odcinku jednego kilometra jak się to ułożyło.
2
PilotChemitrialsa
@mmichal O to to. Ja jeżdżę głównie po Pogórzu ale kumpel był na ustawkach w plaskopolsce to mówił że przerąbane. Trzeba cały czas kręcić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
Panitsch
@Poemat: coś jeszcze poza kolą i snikersem ze zdjęcia jadłeś podczas trasy?
1
Poemat
@Panitsch: kolę i kitkata, kole i twixa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i 100g żelków i 100g daktyli więc prawie nic jak na mnie
1
t.....o
@Poemat co to maszyna?????
1
Poemat
@tomosano: Van Rysel z 2019/20 na Di2
1
O.....a
O.....a
@TypowyXD: To całe ambitne i nieziemskie 2,8W/kg. Tyle to mi wychodzi jak robię dwójkę.
1
TypowyXD
TypowyXD
@OscarDeLaRenta: ale co ma jakiś śmieszny przelicznik do jazd? Bo chyba średniej 34kmh nie pojedziesz z magicznego przelicznika W/KG xd Chyba ze zakładasz ze gruby może zrobić 5w/kg bo przecież to tylko przelicznik i każdy amator może zrobić taki współczynnik, wtedy go na tdf zobaczymy z FTP 500 ( ͡º ͜ʖ͡º)
1
Ogau
Ogau
ale co ma jakiś śmieszny przelicznik do jazd? Bo chyba średniej 34kmh nie pojedziesz z magicznego przelicznika W/KG

@TypowyXD: no nie pojedziesz z W/kg, a z W/siła tarcia, dlatego wielkie chłopy z reguły wygrywają czasówki, a nie Pozzovivo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Poemat
@Ogau: Chyba, że nazywasz się Remco (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
1
XpedobearX
@Poemat Dopiero po X czasu ogarnalem ze jestes fizjo, ktorego obserwuje na insta XD Zawsze z podziwem patrze na te lydy, dzik.
1
Poemat
@OscarDeLaRenta: Po płaskim znaczenie mają bezwzględne waty

3,5w = 33,2avg

3,1w = 34,5avg

2,6w = 31,3avg
0
i-marszi
Po płaskim znaczenie mają bezwzględne waty

@Poemat:
Bądźmy precyzyjni, waty na Cd*A. Cd — współczynnik oporu, A — powierzchnia czołowa. Ktoś tu dziś wykręcił lepszą średnią przy 171 W NP! No ale na kozie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0