Aktywne Wpisy

koralgola +43
Kopyto96 +89
Na głównej co raz więcej wpisów, jakie to świetne jest życie bez dzieci, wolność, robię co chcę i jaki to jestem nowoczesny xDD
Dzieci to zawsze wyzwanie, ale kompletnie nie rozumiem przedstawiania tej perspektywy, jakoby dzieci to były tylko krzyki, płacz, babranie się w pieluchach i brak czasu wolnego. Nawet jeśli tak jest, to jest to krótki okres czasu, gdzie kaszojad daje się najmocniej we znaki, ale potem ludzie czerpią naprawdę sporo
Dzieci to zawsze wyzwanie, ale kompletnie nie rozumiem przedstawiania tej perspektywy, jakoby dzieci to były tylko krzyki, płacz, babranie się w pieluchach i brak czasu wolnego. Nawet jeśli tak jest, to jest to krótki okres czasu, gdzie kaszojad daje się najmocniej we znaki, ale potem ludzie czerpią naprawdę sporo
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+ #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zielony_Minion: No oczywiście, dlatego przez lata Platforma Obywatelska głosuje jak PIS żeby ci ich nie grillowali xD jak po 15 latach głosowania tak jak PIS uda im się w końcu wygrać wybory to będą głosować inaczej!
Ale nie jest to ich metoda żeby skruszyć ten pisiowy beton w beretach?
@yaah: ja wiem, że to debilne. Ale co mam sobie powiedzieć, żeby mieć nadzieję że ten kraj jeszcze się kiedyś ogarnie?
@Zielony_Minion: jak wyzej kolega napisal we wszystkim glosuja tak jak PiS a babciowe to kolejny socjal tak jak kredyty 0% i 800+ ktore tusk forsuje na 1 czerwca. Nie daj sie oglupiac. Glosuja tak samo jak PiS bo sa takimi samymi socjalistami. Zobaczyli ze to dziala i pozwala wygrac wybory wiec robia to samo co kaczor.
@Zielony_Minion: rozumiem że po tym głosowaniu tvp będzie chwalić po za głosowanie?
Szachy 5D, dla debili. PO pluje wam w twarz a wy udajecie że deszcz pada, brakuje jeszcze słynnej urojonej koalicji konfy z PiS i mielibyśmy komplet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czy to się różni czymkolwiek od logiki starych dziadów że i tak głosują tylko na pis bo i tak PiS wygra? xdd
Ilu jest tych czwartoklasistow? 300k?
300k*3k = 900mln
Pis tyle kradnie dziennie.
PiS tak zakreci ze zamiast 900mln zaplacimy 9mld.
Sama inflacja która wywołali wyciąga z kieszeni obywateli tyle że laptop dla czwaroklasisty to drobniaki