Aktywne Wpisy
orlen_lite +20
Pamiętamy o Bohaterach Powstania Warszawskiego. Bądźmy razem w godzinę „W”!
#powstaniewarszawskie #powstanie #warszawa #wojna
#powstaniewarszawskie #powstanie #warszawa #wojna
pijmleko +8
#powstaniewarszawskie #niemcy #ukraina
Dlaczego w sumie nie pałamy do Niemców taką samą niewieścią jak do Ukraińców?
Dlaczego w sumie nie pałamy do Niemców taką samą niewieścią jak do Ukraińców?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Życie 30+ zaczyna być wkurzające. Po studiach ostatnie znajomości zaczęły się sypać, ludzie zakładają rodziny, przeprowadzają się. W pracy "znajomości" trwają 8h dziennie. Żyję jak większość systemem praca-dom ale nawet przy zajęciach dodatkowych poza pracą jest zlepek osób mających JUŻ swoje inne życie. W efekcie zostaje sam. Na urodziny prawie nikt nie składa mi życzeń, ewentualnie ktoś z kim pisałem regularnie o jakiejś sprawie w ostatnim czasie (bo może uzna że wypada). Nawet patrząc po starych znajomych to oni skupili się wyłącznie na swojej rodzinie, mężu/żonie i ich nowo narodzonym dziecku. Dawne znajomości odchodzą w kąt. Próbowałem reaktywować różne stare znajomości studenckie ale wiecie jak to jest "tak, trzeba się kiedyś tam spotkać". Każdy zawalony robotą, obowiązkami a kobiety (bo wszystkie już zamężne) raczej odczytują taki sygnał jako marna próba podrywu nagle po latach. Nawet próba znalezienia nowych znajomych przez portale randkowe to kopanie się koniem. Wszelakie grupki fejsbukowe to niestety wysyp spermiarzy i nie da się przebić (a żaden chłop tam nie chce kolegi tylko szuka różowej pomimo że to w teorii grupka do szukania znajomych). Chwała temu kto po latach ma nadal swoją ekipę albo jakiś znajomych, którzy nie poświęcają 100% życia tylko swojej połówce i dzieciom.
#przemyslenia #studia #dzieci #slub #znajomi #przegryw #samotnosc #agepill #feels #blackpill #tinder #tfwnogf #zwiazki #relacje #niebieskiepaski #suicidefuel #doroslosc #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
@papaj42: to patologia się schodzi i rozchodzi, normalni ludzie ogólnie trwają w stabilnych związkach, a po 25 rż ludzie w małżeństwie są generalnie szczęśliwsi od tych co nie są
wskaźnik typu 50% rozwodów oznacza coś w stylu 80% rozwodów wsród patusów i 5% wśród reszty (hiperbola)
Komentarz usunięty przez autora
mi całe życie dosłownie nikt życzeń urodzinowych nie składał.