Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +18
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 22.3% (102)
- kit 51.4% (235)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.3% (120)

prawda jest taka, że nie obchodzi was ani działanie tego młodego, ani jego efekty.
wykorzystujecie okazję by walić w PiS i przepychać swoją tęczową, ojkofobiczną propagandę.
@mocznikkk: czekaj czekaj, najpierw on zrobił dokładnie to samo innemu - to jest ok, ale teraz jest źle?
Komentarz usunięty przez autora
@mocznikkk: no nie do pomyślenia jest też utworzenie dla niego specjalnego stanowiska w spółce skarbu państwa.
źródło: Fp0OAdtWIAc0EOS
PobierzO jeny, chłop się na barokowo zesrał xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sin- powtarzam. polski patriotyzm jest jeden. konserwatywny, moralny, katolicki. patriotyzm to nie zbieranie psich kup.
i jakie wy? ja nie rządzę, nawet nie jestem wyborcą PiSu(parę razy na nich głosowałem, ale to mój drugi wybór, pierwszym jest Konfederacja.)
@Gofer12 jak wyżej. nie jestem pisowcem. tylko patriotą i mądrym człowiekiem który wie, że PiS to mniejsze zło niż
Mocny dziadziusing xD
@mocznikkk: czyli ateista nie może być prawdziwym Polakiem, patriotą? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wy pisowcy nawet definicje patriotyzmu zepsuliście.
@mocznikkk: Masz rację, bo polski, katolicki patriotyzm to robienie kup i obrzucanie nimi wszystkich dookoła.