Wpis z mikrobloga

Ależ w ostatnim czasie nagonka na tego młodego chłopaka związanego z PiSem. Festiwal nienawiści, paskudne obelgi dotyczące jego wyglądu, imputowanie mu sodomii.

@mocznikkk: czekaj czekaj, najpierw on zrobił dokładnie to samo innemu - to jest ok, ale teraz jest źle?
  • Odpowiedz
@mocznikkk: Oczywiście, że mnie obchodzi fakt, że umarł młody człowiek przez retoryke szczucia którą uprawia PiS i to krytykuje, że degeneraci muszą nawet wyciągać trupy z szafy żeby walczyć z opozycją. Jak chcesz krytykować PO to masz pare rzeczy do wyboru, nie musisz zatruwać i wywoływać ponownie traumy wśród ofiar przestępców. Nie wiem niech pogadają sobie jak Szczerba jest głupi albo jak tusk jest szatanem.
  • Odpowiedz
Nic dziwnego, że chłopak wywołuje taki szał wśród zdrajców i lewactwa. Bo jak to tak? Młody i nie popiera propagowania ideologii lgbt? Nie popiera zabijania nienarodzonych dzieci? Nie pluje na naszą wiarę i patriotyzm? Dla lewactwa spod znaku #neuropa to nie do pomyślenia.

@mocznikkk: no nie do pomyślenia jest też utworzenie dla niego specjalnego stanowiska w spółce skarbu państwa.
eltanol3000 - >Nic dziwnego, że chłopak wywołuje taki szał wśród zdrajców i lewactwa....

źródło: Fp0OAdtWIAc0EOS

Pobierz
  • Odpowiedz
ani ze mnie teczowy, ani konserwowy ale od ciebie drogi autorze tego wpisu j---e na kilometr pisowskim slugusem i trolem. niech kazdy sie wypowie, nawet trole ale niech zdechna bez odpowiedzi i uwagi w czelusciach internetu
  • Odpowiedz
@Bryk: @Kotouak typowe dla lewicy. obrazić przeciwnika politycznego. lewacki rynsztok.
@Sin- powtarzam. polski patriotyzm jest jeden. konserwatywny, moralny, katolicki. patriotyzm to nie zbieranie psich kup.
i jakie wy? ja nie rządzę, nawet nie jestem wyborcą PiSu(parę razy na nich głosowałem, ale to mój drugi wybór, pierwszym jest Konfederacja.)
@Gofer12 jak wyżej. nie jestem pisowcem. tylko patriotą i mądrym człowiekiem który wie, że PiS to mniejsze zło niż
  • Odpowiedz
polski patriotyzm jest jeden. konserwatywny, moralny, katolicki.

@mocznikkk: czyli ateista nie może być prawdziwym Polakiem, patriotą? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wy pisowcy nawet definicje patriotyzmu zepsuliście.
  • Odpowiedz
powtarzam. polski patriotyzm jest jeden. konserwatywny, moralny, katolicki. patriotyzm to nie zbieranie psich kup.

@mocznikkk: Masz rację, bo polski, katolicki patriotyzm to robienie kup i obrzucanie nimi wszystkich dookoła.
  • Odpowiedz