Aktywne Wpisy

peanut_whu +402
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
yourgrandma +32
źródło: 982aad1c3cd7167ee92a293b01facc0bb8018855e0fd381d7ae30dafb5b524e2
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 38.3% (164)
- Zankoku na tenshi no tēze (Neon Genesis Evangelion 61.7% (264)

@zartos: Nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Koniasz: Dobra, wydupiaj do swojego Muchosrańska.
@Koniasz: niekoniecznie, ale nasze polskie możesz o--------ć jęzorem.
Ukraińcy umierają nie tylko za swoją wolność, ale również naszą, bo my będziemy następni. Więc nie ma nic w tym złego, aby przez jakiś czas być dla nich szczególnie miłym.
Bo już stronę opa znam czemu jest wyzywany i nie widzę nic złego w jego zachowaniu
@GoracyStek: ale mongołów to ty szanuj co. Nie vk też tylko pikabu czy jakoś tak ;3
@JudzinStouner: xd
@Koniasz: przecież wy nadal świętujecie rozejm po wojnie polsko-rosyjskiej i "wypędzenie" polskiej władzy z kremla tracąc przy tym pokaźne tereny. Gdyby Zygmunt III nie był debilem to może byś był teraz częścią cywilizacji
źródło: afkgaming%2Fimport%2Fmedia%2Fimages%2F64144-5f5d9b481fe5863c196d3441322ab983
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Wow co za przenikliwość. Pewnie tak jest
Komentarz usunięty przez autora
@PrivateMajster: W sensie że?