Wpis z mikrobloga

#rozdajo

Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia ( ͡ ͜ʖ ͡)

Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących i komentujących ten wpis.

Zwycięzca będzie mógł wybrać dowolną jedną rzecz z widocznych na poniższym zdjęciu oraz zdjęciach w pierwszych komentarzach:

- skórzaną okładkę na wymienne notesy w rozmiarze około 15x10,5 cm (standardowy notes kieszonkowy) – została mi czarna oraz fioletowa,
- małe portfele zapinane na napę w kolorach jak widać (w środku jest jedna przegroda, która pomieści kilka kart, kilka banknotów i kilka monet) – mój ulubiony produkt, który noszę na co dzień, bo jest mniejszy od smartfona i nie wypycha kieszeni,
- portfel składany (tzw. bifold), który ma w środku dwie kieszonki na karty/wizytówki, pomieści łącznie 6-8 kart,
- etui na klucze zapinane na napę,
- zakładki do książek, z grubej skóry i ze skórzanych chwostem, barwione ręcznie.

Na każdym produkcie mogę wybić inicjały na życzenie.

Rozdajo będzie krótkie – potrwa tylko 24 godziny. Wysyłka InPostem na mój koszt tak szybko jak się da (zwycięzca musi być czujny ;)).

Jeśli ktoś chciałby prezent dla siebie lub kogoś bliskiego – zapraszam serdecznie. Nie ma już czasu na szycie czegoś nowego, ale gotowce wyślę niezwłocznie.

Zapraszam też do obserwowania mojego instagrama. Jestem w trakcie robienia sklepu, żeby było fancy i profesjonalnie, więc od stycznia będzie się tam pojawiać znacznie więcej fajnych skórzanych rzeczy. Im więcej osób tam będzie, tym większą presję będę czuł, żeby jakoś te instagramy diabelskie ogarnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#peanutszyje – zapraszam do obserwowania i czarnolistowania – wedle uznania. #tworczoscwlasna #modameska #niebieskiepaski
peanut_whu - #rozdajo  

Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że...

źródło: 1000062056

Pobierz
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@peanut_whu: oooo sztos okładki. Uwielbiam Travellersa, sama robię sobie wkłady. Myślałam właśnie, żeby kupić jakieś mniejsze wydanie dodatkowo. ()
  • Odpowiedz
małe portfele zapinane na napę w kolorach jak widać (w środku jest jedna przegroda, która pomieści kilka kart, kilka banknotów i kilka monet)

@peanut_whu: Mały, ale z charakterem. Czyli ja w wersji portfela. Nie posiadam żadnych kompleksów, nie muszę nikomu nic udowadniać, ani niczego sobie przedłużać, kiedyś nawet jeździłem Tico...
  • Odpowiedz