Aktywne Wpisy

saycool 0
Miraski mam wolne pół miliona i brak pomysłu jak zainwestować.
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes

Graner +27

Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących i komentujących ten wpis.
Zwycięzca będzie mógł wybrać dowolną jedną rzecz z widocznych na poniższym zdjęciu oraz zdjęciach w pierwszych komentarzach:
- skórzaną okładkę na wymienne notesy w rozmiarze około 15x10,5 cm (standardowy notes kieszonkowy) – została mi czarna oraz fioletowa,
- małe portfele zapinane na napę w kolorach jak widać (w środku jest jedna przegroda, która pomieści kilka kart, kilka banknotów i kilka monet) – mój ulubiony produkt, który noszę na co dzień, bo jest mniejszy od smartfona i nie wypycha kieszeni,
- portfel składany (tzw. bifold), który ma w środku dwie kieszonki na karty/wizytówki, pomieści łącznie 6-8 kart,
- etui na klucze zapinane na napę,
- zakładki do książek, z grubej skóry i ze skórzanych chwostem, barwione ręcznie.
Na każdym produkcie mogę wybić inicjały na życzenie.
Rozdajo będzie krótkie – potrwa tylko 24 godziny. Wysyłka InPostem na mój koszt tak szybko jak się da (zwycięzca musi być czujny ;)).
Jeśli ktoś chciałby prezent dla siebie lub kogoś bliskiego – zapraszam serdecznie. Nie ma już czasu na szycie czegoś nowego, ale gotowce wyślę niezwłocznie.
Zapraszam też do obserwowania mojego instagrama. Jestem w trakcie robienia sklepu, żeby było fancy i profesjonalnie, więc od stycznia będzie się tam pojawiać znacznie więcej fajnych skórzanych rzeczy. Im więcej osób tam będzie, tym większą presję będę czuł, żeby jakoś te instagramy diabelskie ogarnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#peanutszyje – zapraszam do obserwowania i czarnolistowania – wedle uznania. #tworczoscwlasna #modameska #niebieskiepaski
źródło: 1000062056
Pobierzźródło: 1000062055
Pobierzźródło: 1000062057
Pobierzźródło: 1000062058
Pobierzźródło: 1000062059
Pobierz@peanut_whu: Mały, ale z charakterem. Czyli ja w wersji portfela. Nie posiadam żadnych kompleksów, nie muszę nikomu nic udowadniać, ani niczego sobie przedłużać, kiedyś nawet jeździłem Tico...