Aktywne Wpisy
jacekparowka +671
Zaczynamy kolejny tydzień nowoczesnego niewolnictwa czyli pracy na etacie, dlatego wszystkim tyrającym na kogoś przypominam zasady zachowania zdrowia psychicznego w k0łchozach:
1. Żadnych własnych inicjatyw, robić tylko to co ktoś wam każe
2. Zero starania się przy jakichkolwiek zadaniach, robić byle jak
3. Udawać że się coś robi w jak największym możliwym wymiarze czasowym i w tym czasie nie robić nic związanego z r0botą
A wszystkim cuckoldzikom starającym się w r0bocie ponad absolutne minimum przypominam, że wasz szef zarabia na was 10x więcej niż wam płaci (pic rel), a jak mu zacznie gorzej iść to was wywali bez mrugnięcia okiem, nieważne jak się staraliście
1. Żadnych własnych inicjatyw, robić tylko to co ktoś wam każe
2. Zero starania się przy jakichkolwiek zadaniach, robić byle jak
3. Udawać że się coś robi w jak największym możliwym wymiarze czasowym i w tym czasie nie robić nic związanego z r0botą
A wszystkim cuckoldzikom starającym się w r0bocie ponad absolutne minimum przypominam, że wasz szef zarabia na was 10x więcej niż wam płaci (pic rel), a jak mu zacznie gorzej iść to was wywali bez mrugnięcia okiem, nieważne jak się staraliście
źródło: AAAA
Pobierz
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem

#ukraina
źródło: kacap
PobierzOlejcie tych głupków, przecież z nich wylewa się zwykła ksenofobia i rasizm.
Tłumy Ukraińców w Polsce? Super, dawać ich więcej! To również ich kraj!
Rosjanie w Polsce? Nieee, do siebie! Walczcie za swoje państwo! Nie podoba Wam się władza w Rosji? A co mnie to, do siebie!
Masz obywatelstwo Polski czy nie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Koniasz: poczytaj o martyrologii i nie mieszaj tego do tematu, nieuku.
@dqdq1: No wiadome xD. Nie będę po prostu 10 razy odpisywał na to samo.
@Barto_: Po pierwsze: co w tym byłoby złego? Ukraińcy nie są żadnymi naszymi "braćmi" jak wielu z was lubi myśleć.
Po drugie: Na wykopie każda obiektywna informacja, która nie jest pozytywna dla UA jest określana z urzędu jako "prorosyjska" XD
@JudzinStouner: są sąsiadami i niszczą naszego wroga. Odstaw uczucia, to jest interes. Silna, niezależna od rosji Ukraina jest nam potrzebna żeby nas odgradzała od tego bydła.
@JudzinStouner: nie jest.
@missioncritical: Silna i niezależna Ukraina jest zagrożeniem dla polskiej racji stanu. Dla nas idealnym scenariuszem jest wieczny r--------l w tamtym rejonie i wyniszczone jedno i drugie państwo. A w ogóle bajanie o Ukrainie w UE to jest zwyczajnie antypolskie działanie.
Co do drugiej części wypowiedzi - na tagach nie ma żadnego obiektywizmu. Nawet prawdziwe informacje, ale
@JudzinStouner: ok, na polityce się nie znasz, to już ustaliliśmy. Polską racją stanu jest niezależna od rosji i silna Ukraina. Tego nie zmienisz żadnym faflunieniem. Na granicy BLR już widzieliśmy przedsmak tego co może oznaczać bliskie sąsiedztwo rosji. Niestabilne państwo za naszą granicą to niestabilna granica, której utrzymanie będzie kosztowało nas fortunę, to także miliony uchodźców, przestępczość, choroby i inne niefajne rzeczy, które ci uchodźcy ze sobą przyciągną w ucieczce przed represjami, mordami i wysiedleniami. Pomyśl chwilę jak na człowieka zachodu przystało - czy nie lepiej jak Ukraina wygra wojnę, a my razem z resztą zachodnich państw zaczniemy pompować w nich pieniądze w ramach inwestycji, pieniędzmi wymusimy reformy, tak by Ukraina była naszym źródłem siły roboczej, a jednocześnie stanowiła mur pomiędzy naszą cywilizacją, a ruskimi? Lepiej żeby Ukrainy nie było? Żeby nie dało się im niczego sprzedać? Żeby oni nie mogli zaoferować nic nam?
Przejrzyj na oczy, to jest biznes i dbanie o kolejne dziesięciolecia spokoju na naszej
Mam nadzieję, że żyje Ci się tu lepiej niż w rosji (。◕‿‿◕。)
czyli jesteś ruską ( ͡º ͜ʖ͡º)
ty też jesteś ruską ( ͡º ͜ʖ͡º)?
Na to akurat masz wpływ
@RazumichinZiK: W sumie to dlaczego Rosjanie nie próbują zmienić władzy?
@RazumichinZiK: mnie nic nie boli. To portal ze śmiesznymi obrazkami, więc nie wiem czemu miałoby mnie coś boleć? Ot bawią mnie takie mentalne dzieciaki, które wytyczają sobie jakieś krucjaty w internecie. Znikacie w szumie informacji, komentarzy, ale Wam się wydaje, że macie misję i ma ona jakieś znaczenie. Otóż nie. Jesteście tylko nic nieznaczącymi anonami, których opinia nikogo nie obchodzi, a jedyne z czym się kojarzycie