Wpis z mikrobloga

Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mnie ręcznie wykonany pasek na wymiar, bo kto to widział, żeby człowiek chodził w jakimś syfie z sieciówki, co to się kruszy w rękach po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.

Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego pasa z włoskiej skóry licowej o grubości 3,5-4 mm z garbarni Conceria Il Ponte, sprzączki ze stali nierdzewnej lub mosiądzu oraz śrub mocujących z tego samego materiału co sprzączka.

Dostępne kolory skóry oraz sprzączki widzicie na zdjęciach w komentarzach. Może się jednak zdarzyć, że któraś kombinacja sprzączka/kolor skóry będzie już niedostępna. Może się też zdarzyć, że nie będę miał bardzo długiego kawałka skóry w przypadku dużych rozmiarów (krowy nie rozciągniesz). To tak mówię gwoli ścisłości, żeby nikt nie miał mi za złe ¯\(ツ)/¯

Zwycięzcę wybiorę spośród osób, które zaplusują i skomentują ten wpis.

Rozdajo będzie krótkie – potrwa tylko 24 godziny. Wysyłka InPostem na mój koszt najpóźniej w poniedziałek.

Jeśli ktoś chciałby pasek na prezent dla siebie lub kogoś bliskiego – zapraszam serdecznie. Jest jeszcze trochę skóry i czasu do świąt ;)

#peanutszyje – zapraszam do obserwowania i czarnolistowania – wedle uznania. #tworczoscwlasna #modameska #niebieskiepaski
peanut_whu - Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mni...

źródło: 1000061518

Pobierz
  • 603
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach