Aktywne Wpisy

ograniczona +160
#slubodpierwszegowejrzenia pa jakiego mam zegarka
źródło: image
Pobierz
Ana77 +12
Jak się oduczyć tego fatalizmu? Mam 34 lata i od lat wydaje mi się, że nic w życiu mnie nie czeka - nic dobrego. W sensie, że już minął czas na ułożsnie sobie życia. Chciałabym mieć ten optymizn, że jeszcze będzie fajnie. Im się jest starszym tym bardziej doskwiera samotność, może dlatego. Właśnie standardowo sobie popłakuje nad swoim życiem i jego bezsensem. W każdym razie mając taki nastrój nawet nie próbuje niczego

@Hieronim_Berelek: Cancel culture na całego. Nie ważne co mam do powiedzenia. Urodziłem się w Rosji więc najlepiej do gazu ze mną. Nie plusujcie moich wpisów bo jeszcze Ukraina wojnę przez to przegra xD.
@GoracyStek: Nie przesadzasz czasem ? Sporo tutaj Ukraińców.
@Smarek37: A wystarczy lizać ukraińskie jajka i już będzie wszystko ok xD.
@Smarek37: Między wspieraniem a lizaniem jajek jest granica xD. Która została zadeptana przez fajnopolaków.
Kacap opuści rosję, ale rosja nie opuści kacapa.
@noopek2: Szczerze to nie widziałem żeby ktoś tak jeszcze używał masowo tego określenia. Może zacznę używać określenia "włazić w dupę" może być czy też zajęte ?
Komentarz usunięty przez moderatora
@a665321: Moi rodzice byli Ukraińcami.
@Niukron: No tak. Każdego ruskiego odesłać do Rosji żeby mógł walczyć za zbrodniczy rosyjski reżim i mordować niewinnych Ukraińców. Zastanawiasz się czasem nad tym co piszesz ?
@Koniasz: takich jak Ty można by po staremu internować. Nie trzeba od razu odsyłać mięsa armatniego. Odesłać można po wojnie żebyś mógł już odbudowywać ten piękny ruski kraj.