Aktywne Wpisy

wykop +109
Wykopowicze,
wczoraj wspominaliśmy o wydaniu aplikacji Android 5.0.9., dziś śpieszymy poinformować, że w sklepie pojawiła się aplikacja #ios, którą możecie pobrać pod adresem: https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
Jest to całkowicie nowa i szybsza aplikacja, którą chcemy rozwijać - podobnie jak w przypadku androidowej wersji - wspólnie z Wami, otwierając się na Wasz feedback, sugestie i pomysły. Postawiliśmy na prosty i czytelny interfejs, dodatkowo poprawiliśmy wydajność, a aplikacja wzbogacona (poza wszystkimi koniecznymi funkcjonalnościami)
wczoraj wspominaliśmy o wydaniu aplikacji Android 5.0.9., dziś śpieszymy poinformować, że w sklepie pojawiła się aplikacja #ios, którą możecie pobrać pod adresem: https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
Jest to całkowicie nowa i szybsza aplikacja, którą chcemy rozwijać - podobnie jak w przypadku androidowej wersji - wspólnie z Wami, otwierając się na Wasz feedback, sugestie i pomysły. Postawiliśmy na prosty i czytelny interfejs, dodatkowo poprawiliśmy wydajność, a aplikacja wzbogacona (poza wszystkimi koniecznymi funkcjonalnościami)

starfished +8
Najnowsza stylówka do oceny.
Za radą wykopków postanowiłam pierwszy raz w życiu włożyć bluzkę do gaci.
Czy dobrze w tym wyglądam (chodzi o bebech z profilu oraz kształt tyłka)?
Czy powinnam nosić obcisłe spodnie? (chcę się upewnić, bo zamierzałam je wyrzucić...)
#moda #modadamska #pytanie #rozowepaski
Za radą wykopków postanowiłam pierwszy raz w życiu włożyć bluzkę do gaci.
Czy dobrze w tym wyglądam (chodzi o bebech z profilu oraz kształt tyłka)?
Czy powinnam nosić obcisłe spodnie? (chcę się upewnić, bo zamierzałam je wyrzucić...)
#moda #modadamska #pytanie #rozowepaski

Podjazdy wedle uznania i samopoczucia(czyli wpierdziel) Chcialem zrobic 7x5 minut. z założenia jechalem mocno i na pierwszym przegiałem.
Wpadła pr zyciowa mocy z 5minut 343w(5.3w/kg) czyli w teorii 125% progu . tętno srednie na lapie 5 minutowym 191bpm max 198bpm.
Niestety po tym wjeździe zostałem członkiem #wrakteam i kazda kolejna próba coraz nizej, by 5 wjazd zaliczyć tylko mocą średnia na progu i zakończyć trening by sie nie zrzygać (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dawno tak srogiego wpierdzielu nie mialem.
#stacjonarnyrownik #rower #szosa #hiponaszosie
Skrypt
Dobre 10s zastanawiałem się co ty #!$%@? za pedały masz.
Jeździć jak emeryt? Toz to nie ma sensu. Sprobóję za jakieś 40 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@parowczankreatyny:
jak najbardziej do zatrzymania. W ostatnią niedzielę np. asfalt mnie bardzo mocni zatrzymał. Dwa razy. Nawet kask i ubrania mu się podobaly
Do tego z napędem 1x 50T na 11-28 i się zdziwicie XD
Aleeeee
I tak pewno będą komentarze: o jak mało w/kg jeździłeś na podjazdach reeeeee( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A na poważnie Okolice Kowar, wjazd na Okraj bardzo fajny i powrot przez czechy. Gory sowie, Przej Jugowska tez przyjemne trasy, a i podjazdy na 20 minut się znajdą.
@Hipodups: będziemy w kontakcie. bo karkonowską mam ochotę zrobić od zeszłego roku, ale ciągle nie mam kiedy. Może w tym roku będzie łatwiej. A reszta trasy jest do ugadania.
A najkrótszy szosowy powrót to z tego co kojarzę przez Okraj wlasnie ~100km 2500up.
@jagodowy_krol ja bym się pisał ale 5o już bym musiał nocleg ogarnąć i najlepiej na 2/3 dni przyjechać żeby się opłacało, ktoś jeszcze chętny na Karkonosze wrak camp? ( ͡º ͜ʖ͡º)