Aktywne Wpisy

cheture +338
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Frufruf +26
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

źródło: comment_1672835815dOVxznHr8PF7GUHoa9WKYK.jpg
Pobierz"apartament" xd
Jeszcze dwa lata temu to z tej pensji poza stolicą i kilkoma większy miastami było nieźle, ale teraz to już drożyzna dodarla i do powiatowek
źródło: comment_16728366356k1FR4X20647bbDS74e2aP.jpg
Pobierz@Villanova: kiedyś może była bardziej centrowa, ale w ostatnich latach lewizna pełną parą
@villager: XD Nie, nie jest.
@Villanova
Przecież Wyborcza jest libkowa, a nie lewicowa.
@hrabia_ponimirski: jak Ci się to mogło kalkulować? Pomyśl ile będziesz musiał teraz wydać na rehabilitacje po PHPie
źródło: comment_1672838939L3Zhm75EI6eTsBmW7Wa6qp.jpg
PobierzNie chce mi się już strzępić ryja na te Julki i Mariolki co się Magdy M i prawa Agaty naogladaly ( ಠ_ಠ)
@NoMoreTearsJustSmile: @Villanova: Przebijam- Wyborcza jest transfobiczna według jednego z zachodnich mediów lgbt (chodzi o tekst w GW, że transy nie powinny być w sportach kobiecych).