Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +124
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +5
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

źródło: comment_1672835815dOVxznHr8PF7GUHoa9WKYK.jpg
Pobierz"apartament" xd
Jeszcze dwa lata temu to z tej pensji poza stolicą i kilkoma większy miastami było nieźle, ale teraz to już drożyzna dodarla i do powiatowek
źródło: comment_16728366356k1FR4X20647bbDS74e2aP.jpg
Pobierz@Villanova: kiedyś może była bardziej centrowa, ale w ostatnich latach lewizna pełną parą
@villager: XD Nie, nie jest.
@Villanova
Przecież Wyborcza jest libkowa, a nie lewicowa.
@hrabia_ponimirski: jak Ci się to mogło kalkulować? Pomyśl ile będziesz musiał teraz wydać na rehabilitacje po PHPie
źródło: comment_1672838939L3Zhm75EI6eTsBmW7Wa6qp.jpg
PobierzNie chce mi się już strzępić ryja na te Julki i Mariolki co się Magdy M i prawa Agaty naogladaly ( ಠ_ಠ)
@NoMoreTearsJustSmile: @Villanova: Przebijam- Wyborcza jest transfobiczna według jednego z zachodnich mediów lgbt (chodzi o tekst w GW, że transy nie powinny być w sportach kobiecych).