Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Vedar: No nie wiem jestem programista już od 8 lat i nigdy nie było takiego momentu żebym mógł sobie kupić zwykle mieszkanie takie jakie chce (min 50/60m) bez ładowania się w kredyt xD
  • Odpowiedz
Obecna lewica, czyli zandberg i spółka, znajomi z którymi się gada o ich lewicowych poglądach (czyli wybrocy lewicy) mówią jasno co należy zrobić z klasą średnia. D-----c. Bo oni nie mają na mieszkanie, więc chcą zabrać innym.

@Mistrszzz: Brzmią jak wyborcy PiSu, ktyórzy do tego m≥ówią że są prawicowi.
  • Odpowiedz
@void1984: PiS nie jest partią prawicowa. Oni są dziwna partia lewicowa z populistycznymi elementami prawicy, ale mogą zmienić dowolnie swoje poglądy byle utrzymać elektorat. Lewica chociaż trzyma się swoich poglądów, a PiS jedno mówi, drugie robi
  • Odpowiedz
Lewica chociaż trzyma się swoich poglądów,

@Mistrszzz:Też mają różnie. Ostatnio lewicowcy wstydzą się "Hiacyntu" i mówią że już im na tym nie zależy. Nie są już za obowiązkową służbą wojskową.
  • Odpowiedz
No nie wiem jestem programista już od 8 lat i nigdy nie było takiego momentu żebym mógł sobie kupić zwykle mieszkanie takie jakie chce (min 50/60m) bez ładowania się w kredyt xD

@dbcoop: nie wiem jakim cudem jesteś w stanie r----------x tyle kasy, żeby nie oszczędzić 600k przez 8 lat będąc programista. I to mowa o Warszawie, w której nikt Ci nie każe mieszkać
  • Odpowiedz
@dbcoop: ziomek, nadal xd znam programistów którzy po 2 latach doświadczenia sa w stanie kupić sobie działkę (działki nie chodzą tanio). Wiem jakie są dokładnie zarobki w it, więc po prostu masz problem z wydawaniem kasy, albo miałeś nietypowa sytuację wymagająca użycia większych środków. Ale nie pisz rzeczy, że przeciętny programista po 8 latach sobie mieszkania nie kupi
  • Odpowiedz