Aktywne Wpisy

sforce +93
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

mirko_anonim +324
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

źródło: comment_1672835815dOVxznHr8PF7GUHoa9WKYK.jpg
Pobierztylko co drugi artykul to sie d----------a do wszystkiego co nie jest hardym komunizmem
źródło: comment_1672845875mmJjiUmc62K1YiqpQYNeqg.jpg
PobierzNowe, nie znałem xD
Przecież w komuszym raju, to nawet jak nic nie robisz, to powinno cię być stać na mieszkanie.
ALEEEE NIE ZARAZ, ŻE "jakiekolwiek" MIESZKANIE, TYLKO M4 W CENTRUM TOP3 MIAST W KRAJU
@niemorzliwe: a Francuzi stare wina i spleśniałe sery ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@villager: KOD (o ironio xD) znał już jednego programistę, co nie płacił alimetów i robił jakieś lewe faktury zdaje się. Ciekawe czy ma mieszkanie...
łłłooooooołłł wiec to tak wyglada te L E G E N D A R N E MIESZKANIE
@gundis24: zapomniałeś, że nawet studiów nie trzeba mieć w przeciwieństwie do takiego lekarza czy prawnika, a prawie cała niezbędna wiedza na start jest dostępna za
Zwlaszcza ze Zandberg na przyklad jest programista xD
te twoje "libki" to nadal tepaki z lewej strony
@villager: nie tylko programiści. Ludzie, którzy ponad przeciętnie w jakikolwiek sposób rozwijają siebie/kraj, są wrogiem lewicy
@Mistrszzz: czy ta lewica i jej wrogie są teraz w pokoju?